Den VÆRSTE ting ved sex ifølge piger

Foto/ Shutterstock

author
Anja Bruneskjold

Hvad synes du, er den værste ting ved sex? Der er naturligvis flere gode end dårlige ting. Men alligevel … Der ER nogle ting, som vi piger ofte ikke kan lide. Det viser en undersøgelse i hvert fald.

Selvom det er sjovt at prøve alle mulige forskellige sexstillinger af, så er det bare ikke dem alle, der er nice. Men når det handler om, hvad piger synes er det værste ved sex, så handler det overraskende nok IKKE om sexstillinger.

Læs også: 9 kvinder afslører, hvilken sexstilling de hader allermest

Så hvad er den værste ting ved sex?

Det er virksomheden Lovehoney, der laver sexlegetøj, som står bag undersøgelsen. Lovehoney spurgte 3000 deltagere, både fyre og piger, hvad de VIRKELIG hadede ved sex. Og svaret var faktisk reeet overraskende … For af en eller anden årsag ville mange måske tænke, at det handlede om netop sexstillinger. Men sådan var det slet ikke. I stedet svarede 30 procent af pigerne, at de hadede, at de var så selvbevidste under sex.

Pludselig er vi nok ret mange, der kan nikke genkendende til pigernes svar. Og selvom alle nok kender til det der med at tænke alle mulige random ting, når vi har sex (ting, der SLET IKKE er sexede!), så er det altså ikke ualmindeligt, at vi er meget selvbevidste, når vi har sex. Det er sårbart at være nøgen foran et andet menneske. Og når det handler om sex, vil de fleste nok gerne vise sig fra sin bedste side – og måske særligt, når det handler om udseende.
Men selvom sandheden i virkeligheden nok er, at det er SÅ ligegyldigt, så er det nok alligevel noget, som mange af os tænker over.

Derudover kom det også frem, at piger hader, når hele seancen slutter for hurtigt, hvis ikke de får orgasme, hvis de bliver afbrudt eller hvis ikke der er nok forspil.

Læs også: 7 akavede ting, der altid sker under sex

Hvad synes fyrene, er det værste?

Fyrene var til dels enige med pigerne. Hele 34 procent af dem kunne nemlig heller ikke lide, når sex sluttede for hurtigt. Men de var faktisk heller ikke vilde med at have sex, uden at deres sexpartner fik orgasme.

Læs også: Med disse 7 sexstillinger får du lettest orgasme