Skøn

10 ting du helt sikkert kender, hvis du har kort hår

Søs Lytjohan

Af Søs Lytjohan Skrevet den november 10, 2016

Du har aldrig været mere moderne end du er med kort hår, men der er 10 pænt nederen situationer, der følger med, som du helt sikkert kender.

1 Ordet “morgenhår” har fået nye dimensioner

Det kan godt være, at du ligner Taylor Swift, men du bruger oceaner af tid hver morgen for at få looket. Morgenhår har i hvert fald fået helt ny betydning, efter du blev korthåret, ikke?

2 Du ender med bong-hår

Så snart det bare er lidt fugtigt udenfor – det behøver ikke engang at regne – puffer dit hår op og sidder helt skørt. Tiden du brugte på at glatte dit hår er i hvert fald spildt.

3 Det lykkes bare ikke rigtig

De smukke bølger i håret som vi vist alle misunder Gigi Hadid for at have, kigger du langt efter.

Vig fra mig

Hver eneste gang du bukker hovedet ned, så ryger håret med. Det er som om, at selv en hel skålfuld af hårnåle og elastikker ikke kan holde det korte hår væk fra ansigtet.

5 Don’t you get it!?

Folk tror altid, der er sket et eller andet helt vildt i dit liv, siden du har klippet det kort. De vil i hvert fald meget gerne vide, hvad der fik dig til at klippe det lange hår af. Svaret er jo simpelt – det ser megafedt ud.

6 Giv mig tre huer

Det er virkelig koldt for hovedet, når temperaturen rammer frysepunktet.

7 Ny frisure, ny bff

Du føler, at du efterhånden kender din frisør bedre end flere af dine veninder, fordi du skal klippes så ofte.

8 Put your hands up

Beyoncé ser fantastisk ud, når hun lige svinger sit lange hår i en danserutine. Det er bare som om, at det ikke har helt samme effekt, når du svinger din page på dansegulvet.

9 For pokker da også

Du troede, du ville slippe for at fjerne hår fra afløbet, men ak – de er der stadig, de er bare kortere og dermed mere genstridige at få op.

10 Kan det for evigt være vindstille?

Ét vindpust og hele din frisure ligner noget, der aldrig skulle have forladt dit værelse.

 

Mere om