3 tanker, du skal stoppe med at have om din kropsbehåring

Hvis du har meget kropsbehåring

author
Rebeca Pons

Hvis du har meget kropsbehåring, kender du måske disse tre tanker. Tre tanker, der er helt normale, og som mange af os har, men som du virkelig ikke burde have. Hvorfor? Fordi tankerne på ingen måde gavner dig og dit selvværd. Det er simpelthen bare spild af tid, og så er der altså intet galt med kropsbehåring by the way, det er ligesom bare en del af pakken.

LÆS OGSÅ: 7 ting, du kender, hvis du er en pige med en hårvækst som en orangutang

At fyre ikke finder dig tiltrækkende på grund af din kropsbehåring

Stop, stop, stop. Hvad er det for noget at fylde dit hoved med? Så du har måske meget hår på armene? So what? Derfor betyder det altså ikke, at han ikke vil nusse dig på armene, frøken. Du er bestemt ikke den eneste i hele verden, der har meget kropsbehåring, så det er ikke første gang, han ser en krop med hår. Ifølge en undersøgelse lægger han faktisk meget mere mærke til disse ting ved dig. Ja, på tredjepladsen står der ‘håret’, men her menes der altså til din frisure. Så om du har meget hår på armene, overlæben, maven eller what ever, så lægger du altså mere mærke til det end ham. Og HVIS han lægger mærke til, at du har hår på kroppen, betyder det altså ikke, at han ikke finder dig tiltrækkende. For hår er ikke lig med grim – på INGEN MÅDE. Hår er naturligt, så der er ingen grund til at tænke så meget over det. Det bliver du bare kukkuk af. Det er bare hår.

At din kropsbehåring er klam

Nej, din kropsbehåring er ikke klam. For det første er der en årsag til, at du har det. Det er der ikke bare for sjov. Hvis vi for eksempel tager håret mellem dine baller, det er der også af en hel særlig grund. For det andet er det helt normalt at have kropsbehåring. Stop lige op engang, og kig på alle omkring dig. Har de også meget kropsbehåring? Ja? Godt så, du er ikke alene. Årsagen til, at du er så hårforskrækket, skal du nok finde i det forskruede billede, der er opstået, når vi taler om den “perfekte krop”. Fuck den perfekte krop. Den perfekte krop er alle kroppe, inklusiv dem med hår. Og dem uden noget hår for den sags skyld.

LÆS OGSÅ: 10 situationer, du kender, hvis du har PCO 

At din kropsbehåring ikke er normal

Det sted på kroppen du har hår, er der hundrede procent også en anden, der har. Så for at tage nippleshår som eksempel. Du føler måske, at du er den eneste i hele verden, der har det. Eller hvad med hår ved navlen? Nej og nej. Du er bestemt ikke den eneste, og det er altså helt normalt. Det er ikke bare noget, vi siger, for at du kan få det bedre med dit hår på kroppen. Det er noget, vi siger, i håb om at du begynder at sige det til dig selv. For jo flere gange du siger til dig selv, at det er helt normalt, jo større chance er der for, at du forhåbentlig begynder at tro på det og dermed begynder at acceptere din kropsbehåring.

Du er smuk og skøn uanset lidt eller meget kropsbehåring!