Fejl du laver når du vasker dit hår

Skøn

4 fejl du laver, når du vasker dit hår

Søs Lytjohan

Af Søs Lytjohan Skrevet den november 8, 2016

Altså hvor svært kan det være? Ind under bruseren, skumme det, skylle det og så er det det. Eller er det? Se om du laver de her fejl, når du vasker dit hår.

Skummer op og skummer vildt

Bobler, bobler og bobler. Du kan ikke få nok. Men det er ikke boblerne, der afgør, om dit hår bliver rent. Tag først en lille klat shampoo, når du vasker dit hår. Det vil sikkert ikke rigtig skumme, men du vasker dit hår i den lille mængde, skyller det ud, og tager så igen en lille klat shampoo, og begynder at vaske igen. Nu vil det skumme lidt. Og sådan bliver dit hår dejlig rent.

Du skyller ikke grundigt nok

Måske er der ikke så meget tryk på vandet, måske har du travlt, eller måske gider du bare ikke det der med at vaske hår. I hvert fald får du ikke skyllet din shampoo ordentligt ud, og det gør, at dit hår føles fedtet, allerede, når det er tørt igen. Så brug lige et minut eller to ekstra på at skylle den helt ud, når du vasker dit hår. Det samme gælder i øvrigt din conditioner.

Den helt forkerte

Du bruger en shampoo som giver ekstra volume, men dit har er tørt og har brug for fugt og næring. Så skift din shampoo ud til en, der giver dit hår det, som det har brug for. Det bliver både du og dit hår glad for.

Hvor blev den af

Du havde travlt, og så sprang du over hvor gærdet var lavest. Du droppede din conditioner. Du har jo en olie, som du bruger i dit hår bagefter, som gør dit hår blødt.

Rookie mistake. Det er er med til at udtørre dit hår, hvis du ikke bruger en conditioner bagefter, så husk det, når du vasker dit hår.

 

Mere om