Se ældre ud

Skøn

4 fejl der får dig til at se ældre ud

Søs Lytjohan

Af Søs Lytjohan Skrevet den oktober 25, 2016

Kender du det,  du lægger en makeup, og så gør den slet ikke det for dig, som egentlig var meningen. I stedet for at ligne dig selv med en flot makeup, føler du istedet, at du ser noget nær ti år ældre ud.

Det er jo helt forkert. Og det er bare én af tingene, der får dig til at se ældre ud – altså på den dårlige måde. Det er ganske små ting, der kan være skyld i det. Små ting som du slet ikke anede havde den virkning, men som du nemt kan ændre på.

Du dropper eksfoliering

Hvor ofte du skal fjerne de døde hudceller afhænger af, hvilken type eksfoliering du bruger. Men dropper du den helt, eller måske kun gør det en gang om måneden, vil de døde hudceller sidde på din hudoverflade. Gør de det, ser din hud tør ud, den mister glød, og det får dig også til at se lidt ældre ud.

Solcreme, hvad er det?

I jagten på den brune kulør skipper du solcremen, og det er et big no no. Solens stråler er nok den største grund til at din hud mister sit unge udseende. Så selvom du kun er ude i solen en halv time, så er det på med solcremen. Enhver lille solstråle har nemlig betydning for din huds vitalitet, så det gælder også om vinteren.

Du vælger din conditioner fra

Conditioneren tynger dine lange lokker ned, og derfor har du en tendens til at droppe den helt. For det gør det også nemmere at style håret efter badet og få det der edgy look. Men dit hår bliver tørt, så i med en fugtgivende conditioner, så du ikke skal klippe lokkerne af.

Du giver aldrig slip på din sorte eyeliner

Og den får ikke for lidt, når du bruger den. En tyk kraftig streg – især forneden – kan tynge dine øjne ned og få dig til at se ældre ud. Og jo ældre du bliver, jo tungere bliver dine øjenlåg – så det er ikke sikkert, at det fungerer at lægge makeup på den samme måde, som du gjorde for bare et par år siden.

Mere om