Kulden ødelægger håret

Skøn

4 irriterende ting, kulden gør ved dit hår, og hvad du kan gøre ved det

Søs Lytjohan

Af Søs Lytjohan Skrevet den november 15, 2016

Findes der noget mere irriterende end tørt og elektrisk hår om vinteren? Nej, vel, så der er vi vist alle enige. Heldigvis er der noget, du kan gøre ved de irriterende ting, kulden gør ved dit hår. For ja, kulden ødelægger håret.

Super tørt hår giver op

What!? Ja, den triste sandhed er, at hår forlader sin vært, hvis det er tørt. Så det må da siges, at der er al mulig grund til at holde det godt fugtet.

Du skal altså aldrig gå ned på udstyr, når det kommer til at have sundt hår. Brug fugtgivende produkter, hver gang du har været i bad. Du kan toppe det med fugtgivende olie i spidserne hver dag. Fugt spidserne først og så bare en lille smule olie. Så er du good to go.

Maroccanoil Treatment Original, find forhandler her.

olie

 

Det bliver tørt

Når temperaturen nærmer sig frysepunktet, er det ikke kun din hud, der bliver knastør – det gør dit hår også. Brug en fugtgivende hårkur en gang om ugen, og du er godt på vej tilbage til lækkert hår.

Kerastase Discipline Maskeratine, køb den her.

kur

 

Det går i stå

Synes du, det vokser langsommere om vinteren, så er der hjælp at hente. Spark gang i hårets vækst ved at komme kaffe i det – ja kaffe i håret. Eller prøv de her fem nemme trin, hvis du vil have endnu mere gang i de lange lokker.

Du kan blandt andet tage kosttilskud som Silica, køb det her.

silica

 

Det bliver elektrisk AF

Du kan ikke engang tage dit halstørklæde af, uden at dit hår nærmest slår gnister og står ud til alle sider. Samtidig klistrer det sig til din hud. Hvad skal det lige til for? Elektrisk hår skyldes tørt hår, så vær gavmild med din hårkur til tørt hår, og brug bagefter en leave-in conditioner, der ikke skal skylles ud.

Ingredien Mega Moisture Leave in Conditioner, køb den her.

Ingredien Mega Moisture Leave in Conditioner

 

Du bør også læse: Dét vidste du ikke, ødelægger dit hår

 

Kilde: Gurl

Mere om