makeupfjernere

Skøn

4 makeupfjernere, der er effektive

Mathilde Brandborg

Af Mathilde Brandborg Skrevet den marts 13, 2018

Makeupfjernere er ikke umiddelbart videre spændende. Dog opdager du hurtigt vigtigheden af dem, når du har påført en solid makeup, der skal af igen.

Der findes enormt mange makeupfjernere, og deres priser varierer ret meget. Det kan være svært at gennemskue, om man får, hvad man betaler for. Det kræver også, at du sætter dig en smule ind i, hvad de forskellige makeupfjernere kan, hvis du skal ud at købe en ny, der passer til dit behov. Her kommer fire makeupfjernere, som giver dig et fantastiske resultat.

MAC – Gently Off Eye And Lip Makeup Remover

Denne makeupfjerner er perfekt, hvis du elsker at have knald på læberne. Den fjerner nemlig effektivt både din øjen- og læbemakeup. Den er silikonebaseret og fedter ikke. Derfor behøver du ikke at vaske den af efter brug. Den indeholder blandt andet agurk, som er med til at berolige huden.

Gently off

Makuepfjerner fra MAC til 155 kroner

Sephora – Waterproof Eyemakeup Remover

Denne makeupfjerner har fået rigtig mange anbefalinger blandt brugerene. Den indeholder blandt andet provitamin B5, der beskytter dine vipper. Du får mest muligt ud af den, hvis du bruger den på en let fugtet vatrondel. Hvis du er fan af at bruge vandfast mascara, så bør du måske overveje at tjekke den ud.

Sephora waterproof

Makeupfjerner fra Sephora til 85 kroner

Take The Day Off Cleansing Balm

I junglen af makeupfjernere står denne her ud. Den kan bruges som en cleanser, og den fjerner al makeuppen i dit ansigt. Du kan bruge den ved at gnide den forsigtigt ud i ansigtet og rundt om øjnene. Derefter kan du fjerne det hele med en fugtig vaskeklud. En virkelig lækker makeupfjerner og cleanser i én.

Clinique take the day off

Makeupfjerner fra Clinique til 245 kroner

Matas – 2-fase Øjenmakeupfjerner

En af de effektive makeupfjernere du kan få til billige penge. Den fjerner nemt din øjenmakeup. Denne makeupfjerner indeholder blandt andet E-vitamin, som er et antioxidant, der beskytter huden. Den findes i forskellige størrelser, så der altid er en, der passer til dit behov.

2-fase øjenmakeupfjerner

Makeupfjerner fra Matas til 39,95 kroner