4 tips til at undgå mærker eller sår, når dine lår gnider mod hinanden

author
Emilia Jacobsen

Av, vi er altså bare nogle, der er beriget med lår, der rigtig gerne vil være venner. Og det betyder desværre, at lårene ofte har en tendens til at blive svedige. Dine lår gnider mod hinanden og skaber smerter, brandmærker, varmeknopper og generelt bare ubehageligheder. Det er ikke særlig rart. Hvis dine lår gnider mod hinanden, behøver du heldigvis ikke at gå med strømpebukser eller jeans hele året rundt, for der er nemlig flere ting, du kan gøre for at sætte en stopper for gnidningerne.

LÆS OGSÅ: Har du store lår? Derfor skal du elske dem

Deodorant

En helt almindelig deo dur faktisk ikke til jobbet. Det skal være en antiperspirant. En almindelig deo er beregnet til at camouflere svedlugten under armene, mens en antiperspirant rent faktisk forebygger sveden. Derfor er en antiperspirant oplagt at bruge, når dine lår gnider mod hinanden. På den måde forebygges sveden, og der opstår derfor ikke de her irriterende fugtige gnidninger, der er skyld i mange ubehageligheder.

Matas, 17,25 kroner, find den her.

Slim-fit shorts

En rigtig god løsning til de bare ben under kjolen er at tage en form for shorts på. Det kan være alt fra cykelshorts til noget lidt mere sexet som ‘bandelettes’. Heldigvis har shortsene flere fordele. Hvis du har en luftig kjole på, gør det ikke spor, at den lige blæser lidt op. Eller hvis du sidder på græsset i parken, behøver du ikke dække for udsynet til trusserne. Og hey, så har det faktisk også været ret trendy i nogle år og er det stadig. Det er en lidt varmere løsning på problemet, men det fungerer. Du kan også sagtens klippe i et bare gamle strømpebukser, så du har et par shorts til anledningen.

   Pieces, 89,95 kroner, find dem her.

                                                                      

Bandelettes fra Mish-online.co.uk, 16,99 pund, find dem her.

Babypudder

Babypudder holder huden tør, og det er lige, hvad dine lår har brug for på en varm sommerdag. Sveden skal væk, for det er den, der er skyld i de ubehagelige gnidninger og brandmærker. Det er nok nødvendigt at pudre lidt i løbet af dagen, men det hjælper, og så får du også dejlig blød hud af det.

Matas, 34,95 kroner, find den her.

Barrierecreme

Måske forbinder du creme med svedige og klistrede overflader, men det er netop det modsatte, en barrierecreme gør. Den er vandafvisende, og det betyder, at sveden ikke sætter sig fast på huden. Lidt ligesom hvis du har svedafvisende shorts på. Ja, man kan vel egentlig forestille sig nogle usynlige shorts – shorts lavet af creme.

Apoteket-online, 75 kroner, find den her.