Hvilken af disse 5 forskellige typer vaginaer har du?

Disse typer vaginaer findes der

author
Emilia Jacobsen

Vi er alle sammen forskellige, og det gælder altså både kroppe og personligheder. Derfor ser vores vaginaer altså også forskellige ud. Vi vil faktisk godt vædde med, at der ikke er to vaginaer, der er ens! Og ja, det er så nu, du kan kigge på din egen og så på din venindes eller søsters for at give os ret. Vi har fundet frem til fem forskellige typer vaginaer, du kan have. Og måske har du slet ikke en af disse, for der vil jo helt sikkert altid være noget, der er anderledes.

Læs også: Hvilke af disse 9 typer bryster har du

1 Den asymmetriske

Er din ene kønslæbe større end den anden? Så hører du nok til her. Og faktisk er det tilfældet for RIGTIG mange piger! Så selvom du tænker, at det ikke virker helt normalt, at den ene side skal være SÅ tydelig, når den anden side ikke er, så er det altså helt normalt.

2 Den slappe

Det hele er bare generelt lidt slapt dernede. Dine kønslæber har en tendens til at hænge og slaske lidt, og indeni virker det hele også lidt slapt. Sådan er vi mange, der har det. Nogle er åbenbart strammere end andre forneden, og det kan man ikke rigtig gøre noget ved. Det eneste, du kan ændre en smule på, er stramheden helt inderst inde. Så er det nemlig bare i gang med nogle knibeøvelser.

3 Den behårede

Ja, det kan selvfølgelig også have noget at gøre med, om du barberer dig eller ej. Men lige i det her tilfælde handler det faktisk om, at nogle piger bare ER mere behårede end andre, selvom det måske ikke er med vilje. Du har nogle hårsække dernede, og ud af hårsækkene gror hårene. Men for nogle piger kan en enkelt hårsæk altså indeholde FLERE hår end bare et. Og det gør jo så, at de bare generelt er mere behårede end andre.

4 Den indvendige

Er dine kønslæber meget små? Måske har du nærmest svært ved at se dem, så hører du til her. Det er ikke, fordi du decideret har en indvendig vagina. Men dine kønslæber er bare så små, at det kan virke sådan. Og det er lige så almindeligt at have helt små kønslæber, som det er at have store.

Læs også: SÅ mange piger hader i virkeligheden deres vagina

5 Den store

Både ydre og indre kønslæber kan have vidt forskellige størrelser hos alle os piger. Nogle kønslæber er bare mere fyldige end andre. Måske er alle dine kønslæber store, måske er det kun de ydre eller kun de indre. Men med denne type vagina er der i hvert fald et eller andet, der er stort dernede. Det kan også være, at selve trekanten bare ER stor eller føles stor. Det kan eksempelvis sagtens være, at du har lidt ekstra fedt, der gør den stor.

Hvad med alle os andre?

Kan du slet ikke placere dig selv ved en af de fem typer vaginaer? Eller passer du ind ved flere af dem? Don’t worry! Din er måske strammere, eller måske kan du slet ikke få hår dernede. Måske er den helt symmetrisk, eller måske er den fyldt med skønhedspletter. Som sagt er INGEN vagina ens, og derfor findes der et utal af typer vaginaer. De fem nævnte typer er blot et lille udpluk af alle de smukke kønsdele, der findes derude.

Læs også: 4 grunde til, at din vagina gør ondt