5 gode ting, der sker, når du ikke fjerner dit hår forneden

Derfor skal du stoppe med at intimbarbere dig

author
Rebeca Pons

Hvis du er den glade bruger af intimbarbering, skal du måske lige læse med her. Der findes nemlig hele fem grunde til, at det er bedre for dig, hvis du ikke fjerner dit hår forneden. Du bestemmer selvfølgelig heeelt selv, men er det ikke meget interessant at finde ud, hvad der rent faktisk ville ske, hvis du droppede intimbarberingen og beholdte dit hår forneden?

Læs også: 6 mærkelige myter om din vagina, du måske tror på

1 Håret beskytter din vajayjay

Der er faktisk en grund til, at der gror hår ud af din vajayjay. Håret er der ikke bare for sjov! Dine pubeshår er nemlig til for at forbeskytte din vagina. Du skal se håret som en beskyttende væg, der beskytter din vagina fra bakterier, som den kommer i kontakt med.

2 Der er mindre risiko for infektioner

Om du fjerner dit hår forneden derhjemme eller hos en waxer, er der risiko for, at du får en infektion. Din hud er så skrøbelig dernede, og du er basically bare et åbent sår, når du lige har fjernet dine hår. Derfor kan der nemt opstå infektioner, hvis du for eksempel også kommer til at skære dig.

3 Det vil klø mindre dernede

Argh! Den der følelse, når du har fjernet dit hår forneden, og du så ikke får holdt det ved lige, og det så begynder at gro ud igen. Det klør. For pokker, hvor det klør. Du kan næsten ikke være i din egen krop. Den irriterende, stikkende følelse slipper du også af med, hvis du ikke fjerner al håret og kun trimmer det. Aaaah, skønt!

Læs også: Hvordan bør en vagina i virkeligheden se ud?

4 Det gør sex mere behageligt

Nu er du måske lidt skeptisk, men det kan du godt stoppe med. For der er faktisk noget om det. Måske har du allerede prøvet den der ubehagelige fornemmelse under sex, hvor jeres intime dele gnider sig op ad hinanden. Problemet er bare, at I begge har benyttet jer af muligheden intimbarbering, så I kradser lidt og gnider op ad hinanden. Av, av, av. Hvis I IKKE fjerner håret dernede, er jeres hår dejligt blødt, og I undergår derfor gnidningerne.

5 Du sparer en masse tid

Det tager altså tid at holde styr på situationen dernede. Det er en tid, du pludselig sparer, og kan bruge på noget andet i stedet. Win win.

Læs også: Kønshår: Skal du vokse eller barbere dig?