Skøn

5 irriterende og mærkelige steder, du får bumser

Søs Lytjohan

Af Søs Lytjohan Skrevet den oktober 19, 2016

Jo jo, vi ved, de stortrives i vores ansigt og i perioder også på ryggen og brystet. Men der er fem andre steder på kroppen, hvor du får bumser – så slå lige koldt vand i blodet, før du går til lægen, det er måske bare en ganske almindelig bums, du har fået.

På dine skamlæber

What!? Ja, meganederen, men det sker altså. De kan værre større eller mindre, og måske kan det endda være, at du har haft dem før, men troet, det var et indgroet hår. Er der noget, du kan gøre ved det? Ja, gå i dejlige bomuldstrusser, som din hud dernede kan ånde i – det vil din vajayjay være glad for.

I øret

Ja, inde i øregangen. Det er jo også en del af din hud. Så renser du dine øre en dag og synes, du er lidt øm et sted, så kan det være en bums, der er på vej. En god nyhed er dog, at du sikkert har hår, der kan hænge ned foran og dække den.

På balderne

Det er faktisk ret almindeligt at få bumser på balderne. Ikke at det gør det mindre irriterende. Stramme bukser og trusser i syntetisk stof hjælper ikke på sagen. Prøv at gå i noget løsere tøj, og husk at vaske dine bukser oftere, end du måske gør normalt for at ramme bakterierne.

I armhulen

Der er ret meget sved i armhulen, og der kommer en del bakterier, så det er ikke ualmindeligt at få bumser dér. Vask dig under armene hver dag. Og husk, at det måske også kan være et indgroet hår, inden du frygter det helt store akneangreb.

Mellem brysterne

Hvad laver de bumser der? For det første ser det ikke pænt ud, når fyrene skal kigge der, men det gør også ondt, når du har BH på. Det kan skyldes, at du ikke vasker din BH ofte nok. Så vask den, efter du har brugt den et par gange og gå uden BH, når det er muligt for at give bumserne lidt luft.

 

Mere om