makeup-vaner

Skøn

5 klamme makeup-vaner du har, men aldrig vil indrømme

Søs Lytjohan

Af Søs Lytjohan Skrevet den september 12, 2016

Nolge ting her i livet er bare for pinlige at indrømme – du vil jo ikke have, at andre synes, du er klam, vel? Der er jo også ting professionelle aldrig kunne finde på at gøre.

1 Prøve makeup-testere i butikkerne

Du skal jo lige se hvordan farven ser ud på dig, så du stikker klør fem ned i øjenskyggen og op på øjenlåget med det. Det samme gør du med læbestiften, der dog bare ryger direkte på løberne. Mange andre har gjort det samme, og har derfor et hav af bakterier på dig nu. Og god mulighed for at få øjenbetændelse og et forkølelsessår er noget større nu.

2 Du vasker ikke dine makeup-pensler

Som i Aldrig. Nogen. Sinde. Du bruger dem jo hele tiden, og du har ikke tid til at vente på, at de tørrer igen – så er det bare nemmere at lade være med at vaske dem, ikke? Men de bliver altså virkelig ulækre.

3 Fjerne mascara og eyeliner med spyt

Det gik lige så godt, men af en eller anden årsag, så gik det galt alligevel, og en klat mascara sidder på dit øjenlåg eller dit eyeliner er helt tværret ud. En, to, tre, med lidt spyt på din finger er det væk. Faktisk lidt klamt, når du tænker over det en ekstra gang.

4 Gemmer makeuprester

Altså, det er næsten brugt op, så du køber noget nyt. Og når du nu har købt nyt, så er det også megafristende at bruge det med det samme – så det gør du. Lægger det gamle i skabet, for ud skal det jo ikke. Der er jo stadig noget tilbage. Nu tager du det frem en gang i mellem og bruger det, også selvom det efterhånden er et par år siden, og der blevet købt og gemt endnu mere siden da.

5 Tilbage i flasken med dig

Det er så nederen, når du kommer til at hælde for meget at dit favoritprodukt ud i hånden, så du prøver at få det tilbage i flasken igen. Det lykkes også, men nu er din creme, foundation eller hvad det nu var fulde af bakterier fra luften og din hånd, og det spreder sig flasken – øv!

 

Mere om