Winged eyeliner

Skøn

5 situationer du kender, når du prøver at lægge en perfekt winged eyeliner

Rebeca Pons

Af Rebeca Pons Skrevet den januar 12, 2017

Du ville elske, hvis du havde en indre beauty vlogger i dig, men ligesom du kan have svært ved at lave en lækker smokey eyeså driller det dig, når du kæmper for at lægge en winged eyeliner. Du har et helt tydeligt billede af, hvordan det skal ud, og du står superskarpt. Men det er kun i dine drømme. I virkeligheden? Not so much.

Den bliver ikke ens på begge øjne

Du har lige lavet det ene øje, og det blev on point – okay, nogle gange er du heldig. Men nu er du så nået til det andet øje, og du ved bare, at de ikke bliver ens. Du har helt ret, det blev de ikke. Heller ikke selvom du prøvede at trække vejret dybt og tælle til tre inden.

Eyelineren smitter af

Den ender derfor med at hænge nærmere dit øjenbryn end selve dit øje. Eller det ligner nærmere, at du faktisk har hele to styk winged eyeliner over øjet. Måske du bare er trendsetter? Kunne det blive det nye?

Du eksperimenterer med nye farver

Du vil vildt gerne ligne Mette Lindberg fra X-factor med hendes pangfarvede winged eyeliner, men det er lidt som om, at det ikke ser lige så cool ud på dig, og du ligner nærmere en fra 80’erne med den mørkeblå eyeliner. Du skal vist gå tilbage til sort.

Den bliver alt for overdrevet

Din winged eyeliner blev alt for ekstrem. Endte den også med at se sådan her ud? Så er det vist en ommer, du!

Den bliver enten for smal eller for bred

Du kommer allerførst til at lave den alt for smal, så du prøver at redde den og tilføjer den noget mere eyeliner. Bum, så blev den lige pludselig ALT for bred. Det var jo meningen, at den skulle ende lige midt i mellem? Nå, så bliver du vist nødt til at starte forfra igen. Pis, os’!

Mere om