5 tatoveringer, fyre elsker, at kvinder har

Foto/ Shutterstock

author
Mathilde Brandborg

Det er naturligvis ikke alle mænd, der synes, at tatoveringer til kvinder er the shit – det gælder jo også den anden vej rundt. Og hurra for forskellighed og lysten til at udtrykke sig individuelt. Men mens nogle mænd foretrækker en blækfri hud, synes andre, at specifikke tatoveringer klæder kvindekroppen ekstra godt. Vi har med hjælp fra Rebel Circus og liveabout fundet frem til fem tatoveringer fyre elsker, at kvinder har.

Roser

En favorit, der går igen er roser. Fyre er vilde med tatoveringer af roser, når de sidder på os. Årsagen til det er måske, at roser i sig selv er æstetiske og udstråler noget feminint.

https://www.instagram.com/p/Bza1mNKlm78/

En lille, simpel tatovering

En lille, harmløs og simpel tatovering falder også i fyrenes smag. Den må gerne sidde et diskret sted, hvor man ikke hele tiden kan se den. Eksempelvis på indersiden af armen eller på skulderen.

Læs også: 10 små tatoveringer, du kan få på under 10 minutter

Sleeve

Modsat ovenstående er mange mænd også vilde med kvinder, der går all in. Et sleeve – altså en arm, der er helt tatoveret, hitter også blandt fyrene.

View this post on Instagram

Feels like home 😌 #marseille #france #travel #marseilletattoo #tattoomarseille #tattooeurope #sleevetattoo #tattoosleeve #tattoogirls

A post shared by Vladislava Liubchenko (@vladiliu) on

Læs også: 8 tatoveringer med frugtmotiv, du burde overveje at få

Håndtatovering

Ups, det er vist ikke helt lovligt for en tatovør at bruge kundens hånd som kanvas. Men en tatoveret kvindehånd er hot. Det udstråler en badass, der ikke er bange for, hvad andre skal tænke.

View this post on Instagram

Velopdragen.. #sødpige #girlswithtattoos #copenhagen #necktattoo #girlswithink #adidas #amager #saturday #goodtimes

A post shared by Meggie Kirsebær (@champagnesuicide) on

Læs også: 10 søde søstertatoveringer, der viser, hvor tætte I er

Old school stil

En anden type tatovering, der hitter blandt fyrene er old school-tatoveringer. Det viser lidt om dedikation, da en sådan tatovering kræver en del udholdenhed af få.

Og for en god orden skyld så huske lige, at uanset hvad er det din hud og din beslutning, hvad du vælger at få tatoveret. Så hvad mænd mener om tatoveringer til kvinder – det skal ikke afgøre din beslutning.