Klippes hos frisøren

Skøn

5 tegn på det er tid til at besøge frisøren

Søs Lytjohan

Af Søs Lytjohan Skrevet den oktober 21, 2016

Det værste når du gerne vil have langt hår er, når du får at vide, at det trænger til at blive klippet. Selvom du godt ved det. Bare to centimeter kan få håret til at virke meget kortere og holde dig længere fra din drøm om langt hår. Men det skal jo også være flot. Argh, what to do!? Spørger du :”Hvor ofte skal jeg klippes”? Svaret får du her.

1 Dine spidser spalter

Det er med til at give et dårligt førstehåndsindtryk, når man kan se, at dit hår mangler kærlighed og pleje. Er du i tvivl om du trænger til en frisørtid, så tag en tot hår. Er spidserne tørre, med hvide prikker i enden og måske delt i to eller tre? Ja? Så er det tid.

Tiden er blevet længere

Det er begyndt at taget meget længere tid for dit hår at tørre. Også selvom du måske plejer at lade det lufttørre. Det er et sikkert tegn på, at du trænger til at blive klippet.

3 Det hænger aldrig nede

Hvis du altid har det oppe i en knold, har du sikkert ikke fået det klippet i evigheder. Dine spidser er derfor sandsynligvis også spaltede og tørre. Forkæl dit hår ved at få klippet af det ødelagte hår af.

4 Det mister volume

Plejer det med volumen at lykkes, men på det seneste så bliver det bare fladere end fladt. Og der er ikke noget du gør anderledes? Så er det hårets vægt, der tynger. Får du lidt af spidserne kommer volumen tilbage.

Dit hår filtrer

Når dine spidser spalter, har dit hår det med at filtre mere. Og jo mere du prøver at få bugt med totterne, der mere og mere ligner dreadlocks, jo mere ødelægger du dit hår. Ring hellere og book en tid.

Mere om