5 ting, der får hans penis til at lugte

Nogle gange kan du godt komme ud for, at hans penis lugter. Men hvorfor er det mon, at den gør det? Tjek disse fem årsager.

author
Anja Bruneskjold

Hvorfor er det, at hans penis lugter? Måske ikke altid – men nogle gange? For nej, det er nemlig ikke kun din vagina, der nogle gange kan lugte dårligt. Det kan hans penis altså også. Tjek bare disse fem ting.

1 Sved

Sved lugter. Og så er det egentlig ligegyldigt, om han sveder under armene eller forneden. Hvis han har det varmt, er det altså ikke så underligt, hvis hans penis kommer til at lugte. Til gengæld kan han mindske svedlugten ved at undgå for stramt tøj. På den måde kommer der ligesom lidt mere luft og cirkulation dernede.

2 Tis

Lugten af tis er bare ikke lækker. Og desværre er det altså nogle gange tis, der er skyld i, at hans penis lugter forfærdeligt. Ofte skyldes det, at mændene simpelthen ikke får tørret tisset ordentligt væk, når de har været på toilettet. Og så sætter tisresterne sig oppe under forhuden. Det lugter virkelig ikke godt.

Læs også: 6 ting, din kærestes penis kan fortælle dig om hans helbred

3 Dårlig hygiejne

Du har stensikkert oplevet, at hans penis lugter, selvom han har været i bad. Umiddelbart er han ren. Men det er altså ikke sikkert, at han har fået vasket sin penis supergrundigt. Og så bliver lugten fra sved, tis og alt muligt andet bare siddende.

4 Sex

Det siger næsten sig selv, at hans penis lugter, når han har haft sex. Og det skyldes både væsker fra ham og dig. Indtørret sæd og alt muligt andet, han får på sin penis, når han har sex, lugter bare ikke supergodt.

5 Svamp

Hvis han har svamp, er hverken han eller du nok i tvivl. For ikke nok med, at det lugter forfærdeligt, så er det også rødt og smertefuldt. Derudover har han højst sandsynligt pludselig en masse væske under forhuden, som er hvid og tyk. Det gør ondt OG lugter dårligt, og så skal han altså et smut til lægen, så det kan blive behandlet.

Læs også: 8 kælenavne, der er geniale til en penis