5 ting, du opdager, når du kigger på din vagina

En liste med ting, der beskriver udseendet på en vagina

author
Emilia Jacobsen

Udseendet på en vagina er først noget, du rigtig kender, hvis du kigger på din egen. Du kan selvfølgelig også sagtens finde billeder på nettet. Men altså, du har den jo lige ved hånden, så hvorfor ikke bare kigge på din egen? Du vil i hvert fald opdage nogle ting dernede, du måske ikke lige vidste, hvordan så ud eller overhovedet eksisterede. Udseendet på en vagina er desuden ret forskelligt fra person til person, så måske det bare ER bedst at kigge på din egen …

Læs også: 6 mærkelige myter om din vagina, du måske tror på

1 At du har klitorisforhud

Ja, det er nemlig ikke kun mænd, der har forhud. Det har du skam også. Og det sidder lige ved klitoris og beskytter den. Det vil du opdage, når du kigger på dig selv dernede. Måske er du en af dem, hvor den næsten ikke er til at se. Eller måske er du en af dem, der har utrolig meget ekstra hud lige der. Sådan er vi forskellige, og lige meget hvad du har, er det helt normalt.

2 Hvordan klitoris egentlig ser ud

Det er en skøn følelse, når du eller en anden rører ved klitten, men hvordan ser den egentlig ud? Du har sikkert ofte hørt klitoris omtalt som den lille ært, du kan trille … Men hvorfor er det egentlig, man kalder den det? Det får du at se, når du tjekker udseendet på en vagina ud. Du kan nemlig se præcis, hvordan klitten ser ud på din egen vagina. Og ligner den en lille ært? Tja, det kan man vel godt sige. Måske er den ikke ligefrem på størrelse med en ært, men det varierer faktisk også fra person til person.

3 At du har indre skamlæber

Du kender nok til dine ydre skamlæber, som er dem, du hele tiden kan se, når du kigger ned. Men de indre skamlæber opdager du måske først, når du går lidt mere på opdagelse dernede. De sidder nemlig lige inden for åbningen og omkranser skedeåbningen, og de ligner egentlig meget dine ydre. Men faktisk kan de også godt sidde og stikke lidt ud dernede. Det er helt normalt for os piger, at de indre skamlæber er synlige udenpå. Mange synes, det er VILDT ufedt, men ved du hvad? Der er såååå mange piger, hvor det ser ud på præcis samme måde, så du er slet ikke alene, og det er på ingen måde unormalt. Tværtimod.

4 At der sagtens kan være størrelsesforskel på dine skamlæber

Både dine indre og ydre skamlæber kan faktisk have forskellig størrelse, og det er måske noget at det, du opdager, når du undersøger udseendet på en vagina. De kan selvfølgelig også være lige store og total symmetriske, men det er ofte ikke tilfældet. Så hvis du synes, den ene hænger lidt mere end den anden, eller du tænker, ‘hvad sker der lige her?’, så kan du tage den helt med ro.

5 Hvor skedeåbningen sidder i forhold til urinåbningen

Ja, de to åbninger er altså ikke det samme, og det vidste du nok godt, men pludselig går det op for dig, hvor de faktisk sidder i forhold til hinanden. Du skal lige rykke noget til side dernede for at kunne se åbningerne ordentligt. Men så burde du også kunne finde frem til dem.

Læs også: Sexalfabet fra A til Z: Hvor mange af disse sexbegreber kender du?