Skøn

5 uundværlige tips til dig der elsker at sove længe

Søs Lytjohan

Af Søs Lytjohan Skrevet den oktober 27, 2016

Kommer du bare lidt for sent i seng? Rammer du snooze-knappen mere end et par gange? Elsker du at sove længe? Og nyder du din varme dyne så længe som muligt?

Så er det her guiden til dig, ellers kan du bare stoppe med at læse.

1 Tør shampoo’en

Hvis du ikke gider at stå før op om morgenen for at tage et bade, så hop under bruseren inden du går i seng. Det varme vand gør dig også mere søvnig. Men fik du ikke lige gjort det, så er tør-shampoo din bedste ven.

2 Øjnene

Kan du lide at sove længe, er det typisk fordi, du er lidt træt. Og er du træt, ses det under dine øjne. Så ha’ altid din lysreflekterende  concealer liggende fremme, så du hurtigt og nemt kan skjule de trætte spor.

3 Tøjet

Du har sikkert mest lyst til at tage joggintøj på, men starter du dagen lidt træt eller eller stresset, kan afslapningstøj godt få dig til at se ekstra træt ud. Så hæng et outfit frem til næste morgen, inden du går i seng. Har du ikke fået gjort det, så kan du altid gå efter det klassiske look – jeans, t-shirt og en habitjakke. Man ser altid skarp ud med en pæn jakke.

4 Sæt en alarm

Og nej, det er ikke den alarm, du bliver ved med at snooze. Det er en alarm du sætter, når du står op, og så skal den sættes til to minutter inden, du skal ud af døren. Så har du lige tid til at smide dine ting i tasken, og ikke komme for sent.

5 Læbestiften

Den behøver ikke at være knaldrød, men lidt farve på læberne er hurtigere at lægge end eyeliner og mascara, så brug 10 sekunder på vej ud af døren, til lige at køre den over læberne.

Mere om