6 forskellige penisser, du nok ikke vidste fandtes

Forskellige mænd betyder forskellige penisser. Disse penisser er måske nye typer

author
Emilia Jacobsen

Penisser kommer i alle slags størrelser, farver og længder, og du har måske mødt en del af dem. Måske har du kun mødt en enkelt. Eller måske har du noget til gode. Uanset hvad, er der helt sikkert nogle forskellige penisser, du IKKE har mødt endnu – og som du måske slet ikke vidste fandtes …

Læs også: Hvad hedder det egentlig – penis, pik eller tissemand?

Forskellige mænd – forskellige penisser

Ligesom der findes forskellige mænd, findes der altså også forskellige penisser. Og hvor fedt er det ikke lige? Vi er og bliver bare ikke ens – det samme gælder for os kvinder og vores vaginaer. Der findes de HELT typiske peniser som en mikropenis og den kæmpestore penis. Men hvilke andre penisser findes der så? Disse seks hører altså til sjælenhederne, så måske kender du dem, måske ikke.

Læs også: Disse 4 penistyper giver det bedste sex

1. Big head

Nogle penisser har bare et større hoved end andre. Og ud af alle de forskellige penisser, der findes, er en af dem altså den med et KÆMPE hoved. Den kan til tider være vanskelig at manøvrere rundt, når I skal have sex, men I skal bare finde de helt rigtige vinkler og stillinger.

Læs også: DENNE dårlige vane gør hans penis mindre

2. Den forsvundne

Denne penis ses oftest, hvis manden har lidt ekstra på sidebenene. Det ved vi jo efterhånden, at vi piger er ret vilde med. Penissen kan altså forsvinde lidt i mængden af fedt, der hænger udover. Men den er der altså, og den er mindst lige så god som alle de andre forskellige penisser. Der skal bare kigges lidt bedre efter for at finde den.

3. Muskelbundtet

Du kender måske til eller har i hvert fald hørt om den der KÆMPE penis, nogle fyre render rundt med. Men der findes altså også en type penis, der let kan forveksles med den. Den her er nemlig også jææævnt stor. Forskellen er, at denne type nærmest ligner én stor, spændstig muskel – ja, altså nærmest som en trænet biceps med tydelige blodårer og det hele.

Læs også: 7 ting, fyre gør, der kan fucke med deres penis

4. Den med pungen

Nå ja, bevares – til alle penisser hører en pung, men den her type penis er altså den, hvor pungen fylder allermest. Pungen er simpelthen så stor, at den overskygger penissen. Måske kan det ovenikøbet ligne, at penissen er en mikropenis – men det er den ikke nødvendigvis. Det er bare størrelsesforholdet mellem pung og penis, der snyder.

Læs også: De 5 mest almindelige typer penisser

5. Keglen

Kender du mon den kegleformede penis? Den ser egentlig bare ud, som navnet antyder. Omkring pungen er den kegleformede penis UTROLIG bred, men så bliver den faktisk tyndere og tyndere og tyndere, så den nærmest går ud i en spids og ligner en kegle.

Læs også: SÅ mange fyre er utilfredse med deres penis

6. Snablen

Men er det ikke et kælenavn for en penis generelt? Jo jo, man kan godt kalde sin penis for snablen, men det er altså også navnet på en af de mange forskellige penisser, der findes derude. Den snabelformede penis er selvfølgelig ret lang i det ligesom en snabel, og så er den oftest meget slatten. Men den er skam ikke slatten hele tiden. Den kan nemlig bevæge sig, så den nærmest løftes op, som en elefant ville gøre det.

Læs også: Denne ENE ting kan være grunden til, at han har ondt i penis