6 myter om penisser, du ikke burde tro på

Hvor meget sæd skal der komme ud, når en fyr kommer?

Foto/ Shutterstock

author
Emilia Jacobsen

Første gang du møder en penis, vil du opdage nogle overraskende ting. Og efterhånden som du bliver ældre og møder flere og flere mennesker, har du også chancen for at møde en masse forskellige typer penisser. Men inden du møder dem, skal du altså liiiiiige vide, at du ikke skal tro på alt, du hører om dem … For eksempel at der ikke nødvendigvis behøver at være MEGET sæd.

Læs også: 6 mærkelige myter om din vagina, du måske tror på

1. Der SKAL komme en kæmpe mængde sæd ud, når han kommer

Okay, det gælder altså virkelig om ikke at tro på alt, du ser på pornofilm. Alt det sæd, der kommer ud af ham der? Det er fuldstændig urealistisk. Faktisk er det i gennemsnit EN teskefuld sæd, der kommer ud af fyren, når han kommer en enkelt gang. Og det var EN… Og det er jo ikke særlig meget sæd, vel? Der KAN selvfølgelig godt komme rigtig meget sæd ud, men det er i hvert fald ikke gennemsnitligt.

2. Store hænder eller fødder er lig med en stor penis

Det er vist noget, vi alle sammen har hørt. Det er bare en direkte løgn. Så ikke noget med at måle ud fra de stooooore, stooooore hænder, du kan se rundt om glasset. Hvem siger overhovedet, at størrelsen har nogen som helst betydning?

Læs også: Er der virkelig en sammenhæng mellem hånd- og penisstørrelse?

3. Hvis en penis har forhud, oplever fyren meget mere nydelse

Mange siger, at omskårede penisser mister en del, når forhuden fjernes, fordi der eftersigende skulle sidde en masse sensitive nerver deri. Men flere undersøgelser viser, at de følelsesmæssige forskelle på en omskåret og en penis, der ikke er omskåret, faktisk er ikke-eksisterende. Så den myte kan vi lige så godt aflive med det samme.

4. En gennemsnitlig stivert er mellem 20 og 23 centimeter lang

Øhm, nej. Det passer ikke. Faktisk nærmer den gennemsnitlige længde sig mere 12 til 15 centimeter. Sorry!

5. En penis kan gøres større

Altså jo, klart den bliver ‘større’, når den er stiv. Og klart den bliver større fra dreng til voksen. Men der er altså ingen midler, der kan hjælpe fyren med at få en større tissemand. Og nej, en penispumpe virker ikke. Og det gør silikone heller ikke…

6. En penis, der ikke er omskåret, er sundere

En penis med forhud samler snavs og skidt i folderne, meeeeen det er nu ikke ensbetydende med, at den ikke er sund. For mænd går vel i bad? Og de vasker vel deres diller? Ergo den bliver ren. Lige så ren som en uden forhud, der også bliver vasket jævnligt.

Kilde: Gurl