6 seje kærestetatoveringer, du ikke fortryder

Foto/ Shutterstock

author
Mathilde Brandborg

Kærestetatoveringer kan være en anstrengende affære, hvis de pludselig bliver til ekskærestetatoveringer. Det kommer naturligvis helt an på, hvordan du har det med din ekskæreste eller generelt med tatoveringer. Nogle vil mene, at du bare bør embrace din fortid og sige fuck it, hvis du har “Johnny” stående med store, gotiske bogstaver henover nummi. Andre tænker måske, at det kunne have været optur, hvis betydningen af tatoveringen var knap så afslørende. Hvis du føler, at du er placeret et sted midt i mellem og egentlig godt kunne tænke dig en tatovering med din kæreste, men gerne vil sørge for en smule damage control, så kommer her et par ideer til seje kærestetatoveringer, du ikke fortryder.

Hjerter konge og hjerter dronning

En meget lille og simpel tatovering, der kan sidde hvor som helst. Man kan jo sagtens være konge eller dronning, selvom man går fra hinanden, ikke?

https://www.instagram.com/p/BzYXzckFNXu/

Mad

Har I en fælles livret? Altså, noget du kan lide, uden det har betydning for dit forhold til din kæreste – men som han OGSÅ er vild med?

View this post on Instagram

On a scale of meh to matching couple tattoos.. How much do you love Tacos? #tacotuesday🌮 #tejano #youwont

A post shared by Tejano Cantina (@tejanocantina) on

Læs også: 8 tatoveringer med frugtmotiv, du burde overveje at få

Film

De fleste par har en særlig film, som de har set sammen og som har betydet noget helt særligt for dem. Det kunne der komme nogle seje kærestetatoveringer ud af.

LEGO

Legoklodser kan nemt være et symbol for noget, man bygger sammen. I dette tilfælde et forhold. En legoklods kan dog også sagtens stå alene og bare være en cool tatovering, hvis nu det skulle ske, at forholdet sluttede.

Læs også: 8 tatoveringer, din tatovør HADER at lave

Rumskip og planet

To ting, der har et fælles tema, men som også sagtens kan være uden hinanden. Så skal I bare slås om, hvem der skal have hvad.

Fyld og uden fyld

I kan også vælge et simpelt objekt, som på den ene af jer er outlines, og på den anden er fyldt ud.

Du kan naturligvis også vælge at få en lidt mere romantisk tatovering med kæresten. Tjek for eksempel disse 10 – de er jo SÅ fine.

Læs også: 7 tegn på, I har knækket koden til at være geniale kærester