Tjekker, om jeg er blødt igennem

Skøn

6 ting, du kun troede, DU gjorde under menstruation

Emilia Jacobsen

Af Emilia Jacobsen Skrevet den september 27, 2017

Du tror måske, at det kun er dig og din krop, der gør nogle mærkelige ting nogle gange. Men grunden til, at du tror det, er faktisk på grund af tabu. Jep, det er skam bare, fordi vi ikke snakker om det. Så lad os da snakke om det! Det er lige præcis derfor, Shero er til.

1 Du bruger tampon og bind på samme tid

Du vil altså gerne være på den sikre side, og du er bare bedst dækket ind ved at bruge begge dele. Sådan er det bare. Det er jo ikke et problem, vel? Det er kun en lille smule mere krævende, fordi du måske skal skifte to ting og have to forskellige ting med overalt. Men er det ikke bedre at være på den sikre side? Jo tak.

2 Du putter toiletpapir i trusserne

Din menses burde egentlig komme ret snart, men du er lidt i tvivl om præcis hvornår. Derfor går du og er lidt nervøs hele dagen, og i stedet for at sætte en tør tampon op et meget tørt sted er det altså lidt bedre at sno toiletpapir rundt om trussen. Så kan det lige tage det værste, hvis uheldet skulle være ude. Pyha, hellere det end at bløde igennem.

3 Du kigger på din røv, hver gang du kommer forbi et spejl

‘Åh nej, er jeg blødt igennem?’ – det er det, du tænker sådan cirka hele tiden, mens du har menstruation. Og derfor bliver du også nødt til liiiige at tjekke nummi, når du går forbi et spejl. Mens andre tjekker, hvordan deres makeup sidder, så tjekker du for pletter på røven.

4 Du prøver diskret at mærke, om du er blødt igennem

En anden metode, du bruger til at finde ud af, om du er blødt igennem, er diskret liiiige at mærke dernede, om der skulle være noget. Ja, det er pænt klamt, hvis du så faktisk er blødt igennem, men you gotta do what you gotta do. Så må du sgu bare vaske hænderne ordentligt bagefter.

5 Du bruger to bind eller et natbind om dagen

Din menses er bare kraftig, og det har den altid været. Derfor tyr du til de metoder, der virker. Du ved, at hvis du ikke skal bløde igennem eller gå at være bange for det hele dagen, så skal du have to bind på. Et bind lidt oppe bagtil ved nummi og et bind foran – måske bliver de nødt til at overlappe hinanden. En anden løsning, du også kan finde på at bruge, er et natbind. Det har ekstra sugeevne, og derfor er det genialt til dig, der bløder kraftigt.

6 Du har to par trusser på

Ekstra ekstra ekstra beskyttelse er nogle gange vejen frem, og derfor kan du godt finde på at have to par trusser på. Måske du ovenikøbet har to par trusser, en tampon og to bind på. Ja, man kan aldrig være for sikker. Det føles nogle gange lidt som at have ble på (tror du), men det må du lige leve med de første dage af din menses.

 

Kilde: Gurl

Mere om