7 ærlige piger uden makeup: Se før- og efterbillederne

Se, hvordan syv ærlige piger ser ud med og uden makeup.

author
Anja Bruneskjold

Hvor ofte har du makeup på? Og hvorfor tager du det egentlig på? Du er ALTID smuk! Og så er det altså helt ligegyldigt, om det er med eller uden makeup … Se før- og efterbillederne af disse syv piger.

Cecilia

Hver morgen, inden jeg skal af sted på arbejde, tager jeg kun mascara og lidt solskinspudder på. Men når jeg skal noget efter arbejde eller i weekenderne, elsker jeg at tage mere makeup på. Jeg kan godt lide, at der er forskel på arbejdsmakeup og festmakeup.

Emma

Jeg tegner kun mine øjenbryn op – de er så lyse, at de nærmest er ikkeeksisterende. Og så bruger jeg en smule pudder til hverdag. Fuld krigsmaling er kun ved festlige lejligheder – bare for at gøre lidt ekstra. På den måde er både mit outfit og min makeup on fleek.

Emma

Jeg tager makeup på, når jeg skal på arbejde. Og hvis jeg skal til familiefødselsdag. Når jeg tager makeup på, føler jeg mig mere selvsikker. Og jeg gør det også for at dække mine urenheder.

Læs også: 6 piger indrømmer: SÅ meget porno ser vi i virkeligheden

Max

Jeg tager som regel makeup på et par timer inden, jeg skal af sted om morgenen. Jeg ser også makeup som en kunst, og jeg har aldrig det samme på, når det kommer til øjne og læber. Everyday is a new fashion show! Derudover tager jeg makeup på, fordi jeg føler mig bedre tilpas med det.

Nanna

Jeg tager sjældent makeup på. Men jeg gør det, når jeg har en god dag, hvor alt bare spiller – eller hvis jeg skal ud i weekenden.
Jeg tager makeup på, fordi det lige giver lidt ekstra selvtillid.

 

Natascha

Jeg er en 19-årig pige, som ligner en på 13 år, hvis ikke jeg bare har LIDT makeup på. Det får mig altså til at se ældre ud. Jeg tager makeup på, når jeg står op om morgenen.

Pernille

Jeg bruger faktisk kun makeup til særlige begivenheder, byture og dates. Jeg bruger makeup, fordi jeg godt kan lide det – det er en interesse, og jeg synes, det er fedt, at man kan udtrykke sig selv.

Læs også: Mænd indrømmer: Sådan skal en pige se ud