7 nice neglelakker, der passer perfekt til efteråret

Forslag til, hvilken ny neglelak du skal købe til efteråret

author
Emilia Jacobsen

Man kan aldrig få for mange neglelakker, kan man? Personligt ELSKER jeg de lyserøde af slagsen, men jeg er altid klar med en god undskyldning for at købe en ny neglelak eller to. Og hvad er en bedre undskyldning end efteråret? Klik videre, og tjek de syv helt vildt lækre neglelakker ud, der bare er perfekte til efteråret (og alle mulige andre lejligheder).

Altså, brug nu bare også alle dine lækre sommerfarver hen over efteråret og vinteren, ikke? Det er helt op til dig selv. Efteråret er skam bare en god undskyldning for at tage ud at shoppe endnu mere.

Psst! Det er aldrig helt let at finde ud af, hvordan neglelakkerne skal opbevares derhjemme, men lige her kan du få en masse god inspiration.

1 Yes My Condor Can-Do!

Selvfølgelig skal vi alle sammen investere i en lækker dyb farve. Valget faldt på denne ultralækre neglelak fra OPI. Den vil være helt perfekt som en ny neglelak til efteråret.

150 kroner fra Magasin

2 Dusty Rose

Okay, okay, der sneg sig måske en lyserød nuance eller to med på listen. Men lyserød hører altså også til alle årstider … Den her støvede rosa farve er i hvert fald awesome!

99,95 kroner fra Matas

3 Sun, Sea, And Sand In My Pants

Nu tænker du måske ‘hvaaaa’, tror du stadig, det er sommer eller hvad?’. Neeeej, jeg gør da ikke, men hvad skader en lille bitte gul neglelak i efteråret? Solen ser vi stadig indimellem, og nogle af de blade, der falder af træerne, er gule. Det kunne da ikke være et bedre match. Selv tak.

125 kroner fra Matas

4 Lady Like

Av, der var sørme en lidt lyserød en igen. Ups. Jeg gør det altså ikke med vilje! Men den her neglelak bliver vi da alle sammen nødt til at gå lidt med i efteråret, ikke?

89 kroner fra Nicehair

5 Dek Ses

Vi er endt i den lidt dyre ende nu, men Tromborg er altså et ret cool mærke. Og så er der bare styr på efteråret med denne neglelak! Wow.

170 kroner fra Magasin

6 Greige

Hmm, mon navnet er en blanding af grey og beige? Det er mit gæt. Anyways så bliver vi nødt til også at have lidt dystert med, når nu det handler om nogle måneder fyldt med regn. Og hvad passer bedre til gråt vejr end en grålig neglelak?

79,95 kroner fra Matas

7 Married To The Mauved

Det må være ret sjovt at være den, der finder på navne til neglelakker. Nåååå, men den her er altså bare HELT FANTASTISK, hvis du skal have en ny neglelak til efteråret! Jeg skal i hvert fald have den med det vons, så jeg kan bruge den hele efteråret.

125 kroner fra Nicehair.dk