7 ting, du helt sikkert kender, hvis du har en lille numse

Foto/ Shutterstock

author
Anja Bruneskjold

Det kan være SUPERirriterende at have en stor numse, men der ER altså også masser af irriterende ting ved en lille numse. Kan du mon nikke genkendende til disse syv ting?

1. Ondt i røven

Nej, nej … Det er jo ikke, fordi du konstant render rundt og har ondt i nummi. Men hvis du har en lille numse, så HAR du altså bare ikke nær så meget polstring som andre. Et kvarter på en plastikstol er et ægte smerteproblem.

2. Hurra for bukser med stræk

Det der med at gå i jeans, kommer bare aldrig rigtig til at kunne lade sig gøre, hvis du er en af dem med en lille numse. Det er, som om bukser uden stræk bare altid poser og sidder skørt. Derfor er bukser med stræk HELT SIKKERT din ven.

3. Du har ALTID en siddeplads i toget

Okay, det er jo ikke ALTID, det er irriterende at have en lille numse. Nogle gange kan det ligefrem være en fordel. Hvis du er udstyret med en numse, der er liiidt mindre end de fleste, kan du for eksempel næsten altid få en plads i toget.
Og yes, der er OGSÅ rigtig god plads på de der sæder i S-toget, der egentlig burde kunne rumme tre personer – men i virkeligheden kun har plads til to.

4. Du kan ikke ryste røv

Når du er med veninderne i byen, er det, som om alting lige bliver liiidt sjovere, når man giver den gas og ryster lidt røv. Men det er samtidig også, som om det slet ikke kan lade sig gøre, når ikke man har noget at ryste med. The struggle is real.

5. Korte shorts er no go

Altså, så længe dine shorts bare er lavet af strækstof, kan du godt passe dem om numsen. Men du har stensikkert en følelse af, at du ikke kan rocke et par almindelige, korte shorts lige så godt som dine veninder, fordi man har svært ved at gennemskue, hvad der er lår, og hvad der er numse. Argh!

Læs også: Det siger din numse om din personlighed

6. Du ligner et barn

Selvfølgelig ligner du ikke et barn på alle punkter. Men hvis du er en af dem med en lille numse, kan det altså godt snyde. Måske kan du slippe af sted med at købe en børnebillet i bussen? Det er da et forsøg værd.

7. Samme tøj hver dag

Der er INTET galt med at have samme type tøj på hver dag. Men hvis du har en lille numse, og nærmest føler dig tvunget til at gå i kjoler med en lille smule strut, så er det altså bare irriterende.

Læs også: 13 ting, du kender, hvis du har store bryster