7 ting, fyre gør, der kan fucke med deres penis

Spiser din kæreste junk food og gamer natten lang?

Foto/ Shutterstock

author
Sara Elisabeth Nedergaard

Der skal to til tango. Og hvis du er kæreste med en fyr, vil du nok også gerne have sex med ham. Men hvad nu, hvis han ikke kan få stiv penis? Faktisk er det bedst, hvis fyre kan få stiv penis et bestemt antal gange om måneden. Og måske har din kæreste nemt ved det. Får han for eksempel stiv penis af slik og kage, er han ikke helt unormal.

Der er også en masse myter om penisser, du ikke skal tro på. Men der ER nogle ting, fyre skal passe på med at gøre, hvis de vil have en sund penis. Health har spurgt en række læger og forskere om, hvordan fyre kan blive bedre til at passe på deres etbenede bedste ven.

Læs også: 8 overraskende ting, du opdager, første gang du ser en penis

1. For mange bajere

Hvis du aldrig har prøvet at møde en whisky-penis, er du heldig. Mange fyre HAR bare lidt sværere ved at få stiv penis, når de har drukket. Og hvis din kæreste drikker sig stiv flere gange om ugen, kan han faktisk ende med at få problemer med at få stiv penis på længere sigt. Og det kan faktisk også gøre, at han generelt har mindre lyst til sex. Så hvis han tyller en sixpack hver anden dag, skal han måske liiige tage en slapper?

Læs også: 5 ting, du ikke vidste om hans stådreng

2. For MEGET onani

Hva’! Kan man virkelig onanere for meget? Åbenbart, hvis du spørger videnskaben. For de fleste mennesker onanerer. Men hvis en fyr høvler monkey flere gange om dagen, skal han måske lige tage en fridag nu og da. For meget onani kan nemlig resultere i, at han får svært ved at få stiv penis og faktisk også mister noget følelse i dillertjavsen. Og det er der da ingen, der har lyst til.

Læs også: 8 fyre fortæller, hvorfor de onanerer, selvom de har en kæreste

3. Manscaping gone wrong

Vores præferencer omkring mængden af kønshår er selvfølgelig fuldstændigt individuelle. Nogle har meget hår, andre har lidt eller ingenting. Hvis din kæreste går all in på at fjerne alle sine kønshår – og gør det ofte – kan det føre til bakterier og svamp i skridtet. Og det kan altså ende i nedsat testosteronniveau og manglende sexlyst. Nej tak.

Læs også: Kønshår: Hvad er det bedste for manden?

4. Overvægt

Man kan sagtens være overvægtig og sund på samme tid. Men overvægt har altså også nogle nederen følgesygdomme for nogen. For fyre kan det være lavt testosteronniveau. Men overvægt kan også resultere i hjertekarsygdomme og diabetes. Og det er altså nogle slemme erektionsdræbere. Den slags sygdomme gør nemlig, at det kan være sværere at få blodet til at strømme ned mellem benene, så han kan få stiv penis.

Læs også: 8 fyre fortæller: Vi bliver også sårede, når kvinder fornærmer vores krop

5. Lidt for akrobatisk sex

Sex er lækkert. Og en stille og rolig missionær er faktisk noget, der tænder fyre RET meget. Men nogle gange skal der også andre boller på suppen, om man så må sige. Og så kan det være, I ender ud i alle mulige skøre sexstillinger, der nærmest er som træning. Og her skal I altså passe lidt på. For det kan godt være, at hans penis ikke har en knogle, der kan brække. Men han kan stadig brække en af de tykke blodkar, der giver ham stiv penis. Og det skulle altså gøre VIRKELIG nas. Pas især på med stillingen “omvendt cowgirl”.

Læs også: Sexstillinger fra A til Z: Hvis du kender 15 ud af disse 26 stillinger, kan du kalde dig for “sexpert”

6. Junk food

Pizza, burgere og en tur på Maccen ER bare lækkert. Men usund mad er altså ikke for godt. Især ikke i store mængder. Hvis din kæreste spiser en masse junk food, kan det faktisk fucke med hans penis. For fed junk food kan irritere blodkarrene i penis og gøre det sværere at få stiv penis. Så ud med daglige ture til McDonald’s og ind med antioxidanter og sunde grøntsager.

Læs også: Sådan kan du tænke, for at modstå usunde fristelser

7. For lidt søvn

Er du kæreste med en nørd, der sidder og gamer natten lang? Så er der risiko for, at det går ud over hans libido – altså hans lyst til sex. For hvis fyre ikke får nok søvn, kan det påvirke kroppen i en negativ retning. Så måske skal han prøve at gå i seng samtidig med dig og få de 7-8 timers nattesøvn, hans krop (og penis) faktisk har bedst af? Det er da også meget hyggeligere at ligge i ske med dig end at sidde og nørde World of Warcraft natten lang.

Læs også: Her er de bedste sovestillinger for dig og din kæreste