7 overraskende ting, der kan gøre hans penis hårdere

Foto/ Shutterstock

author
Sara Elisabeth Nedergaard

Hvis du har sex med fyre, ved du nok godt, at der altså skal en hård penis til, for at det kan blive RIGTIG godt. Og noget, der kan tage luften ud af ballonen, er altså bare, når han ikke bliver heeelt hård nok. Men der findes faktisk nogle ret smarte tips til, hvordan hans penis kan blive hårdere. Det skriver Men’s Health.

Læs også: 8 sexstillinger, til når han har svært ved at holde den stiv

1. Penisring

En penisring er en lille gummiring, I strammer omkring roden på hans penis for at gøre den hårdere. Det fungerer nemlig sådan, at blodet strømmer ud til spidsen af penis og gør den hårdere, når man bruger en penisring. Pro tip: Find en penisring, der har vibration i. På den måde kan han både holde sig hård og stimulere din klitoris på samme tid. Smart, ikke?

Læs også: Derfor bør I VIRKELIG overveje at bruge penisring, når I har sex

2. Motion

Den måde, fyrens blod strømmer gennem kroppen på, er alfa og omega for en god erektion. Og her hjælper motion altså big time. Motion hjælper også mod overvægt, som er en af de helt store syndere, når det kommer til ikke at kunne få den op at stå. Overvægt kan nemlig føre til diabetes, som er en rigtig party pooper, når det kommer til en hårdere penis.

Derfor skal du da bare ud at gå nogle lange ture med ham fyren, du gerne vil have med i seng. Han skal nemlig holde sig fra spinning og stramme cykelshorts, som ikke er supergodt for hans penis. Men løb, styrketræning og gåture er alle ting, der kan hjælpe til at få en hårdere penis.

Læs også: 6 gode ting, der sker med din krop, når du går en tur

3. No smoking

Når man ryger kan der helt praktisk ske det, at ens blodårer bliver kalket til. Så rygning er bare VIRKELIG skod, når man gerne vil have en hård penis. Dillertjavsen er nemlig fyldt med små blodårer. Og når de bliver forkalkede, kan blodet ikke strømme helt så nemt ud i penis og gøre den hård. Faktisk viser forskning også, at rygning kan gøre hans penis mindre.

4. Troskab

Det er faktisk RET normalt at have problemer med impotens, når man som fyr er sin kæreste utro. Det handler simpelthen om, at fyren går rundt og føler sig skyldig (duh). Og den skyld kan blive til angst, og angst giver altså problemer med erektionerne. Det er faktisk så almindeligt, at læger, der behandler impotens, ofte spørger fyren, om han har en elskerinde. For det kan meget vel være grunden.

Læs også: 3 typer fyre, der oftest er utro

5. Ingen kaninknepperi

Han har nok ikke lyst til at smadre sin penis ind i et træ, vel? Det er faktisk lidt det samme, når han støder hårdt op i din vagina. Det kan faktisk gøres så hårdt, at han “brækker” sin penis. Og mange af de fyre, der har problemer med at blive hårdere, har altså oplevet en eller anden form for beskadigelse af penis.

Læs også: SÅ mange danske fyre lider af denne type problemer med penis

6. Gab

Yes, den er god nok. Du synes nok ikke, at det er superfedt, når fyren ligger og gaber, mens I er i fuld gang. Men når han gaber, frigiver hans krop det samme stof, som gør hans penis hårdere. Derfor skal han altså bare gabe løs – det kan kun hjælpe!

Læs også: Hvad er jelqing – og gør det virkelig penis større?

7. Søvn

Når fyre sover, har de en boner på i flere timer af gangen. Det er simpelthen kroppens måde at “lade penis op”. Derfor er en maaasse søvn RIGTIG godt for hans penis. Så den der stådreng om morgenen er altså en god ting.

Læs også: 5 ting, du garanteret ikke vidste om hans stådreng