8 kælenavne, der er geniale til en penis

Vores bud på de bedste kælenavne til penis

author
Emilia Jacobsen

Der findes utallige kælenavne til vaginaen, som altså også alle sammen er rimelig gode. Men hvad med en penis? Hvad skal vi dog kalde den. Bare rolig, der findes også mange RIGTIG gode kælenavne til penis. Vi præsenterer her otte geniale kælenavne, du kan bruge til en penis.

1 Krigeren

Lad os lægge ud med rigtig mandigt kælenavn. “Krigeren” er selvfølgelig et kælenavn, der virkelig skal passe til den penis, der skal opkaldes det. Så ved du vist godt, hvad vi mener …

2 Tryllestaven

Hvis der er noget, der er magisk, så er det da en penis. Altså, tænk selv over, hvad der kan komme ud af sådan en. Så findes der et mere passende kælenavn end “Tryllestaven”?

3 Musse

Ja, så røg vi over i det sukkersøde hjørne. Men det skal der altså også være plads til. Kan du ikke høre det for dig? “Ååååårh, kom her, lille musse”.

4 Mr. perfect

… altså, hvis den lever op til det, ikke?

5 Trolden

Det kan godt være, at det her kælenavn passer allerbedst til en penis med hår på, men det er da stadig et ret cute navn. Og ja ja, cute er måske ikke lige det adjektiv, de fleste vil have tilknyttet deres penis, men det er vel bare en vanesag.

6 Junior

Tja, hvis han er senior, så er den vel junior? Oh yes!

7 Slangen

Vi kan altså ikke undgå de sleske navne, når det kommer til kælenavne til penis. Næh nej, og det her er et rigtig slesk et af slagsen. Slangen sniiiiiger sig nemlig ind steder, hvor der er varmt og lunt for den at være …

8 Mr. Big

Så er der noget at leve op til, men med reference til Sex and The City er det da et af de allerbedste kælenavne til penis!

Læs også: 7 mærkelige ting, han har gjort ved sin penis