8 piger afslører de VÆRSTE kælenavne, fyre har givet deres vagina

Hvad kalder din kæreste din vagina?

Foto/ Shutterstock

author
Sara Elisabeth Nedergaard

Vagina, vajayjay, fisse, kusse … Kært barn har mange navne. Og nogle gange er det altså også bare de VÆRSTE kælenavne. Har du nogensinde oplevet, at din kæreste, din bolleven eller dit one night stand har kaldt din vagina for et eller andet helt åndssvagt? Hvis du har, er du ikke alene. Med hjælp fra Women’s Health og The Talko har vi samlet en liste over de værste kælenavne, fyre har givet deres kæresters vagina. Read them and weep.

Læs også: 8 kælenavne, du kan bruge til din vajayjay

1. Når ekskæresten spøger i ku(li)ssen

“Min kæreste og jeg ville gerne være så casual som muligt, da vi mødte hinanden. Vi var faktisk hinandens rebounds, og vi lovede hinanden, at vi ikke skulle snakke om vores ekskærester. Men en dag begyndte han pludselig at kalde min vagina for “Stacey”, hvilket jeg tænkte var lidt underligt. Da jeg fandt ud af, at hans eks hed Stacey, var jeg FÆRDIG af grin. Jeg burde nok være blevet fornærmet, men det blev jeg altså ikke. Og i stedet for at konfrontere ham med det, begyndte jeg at kalde hans penis for MIN ekskærestes navn. Nu er vi kvit.”

2. Skedeprutternes Mester

“Jeg hookede engang up med en virkelig irriterende fyr. Du ved, den type, der er indbegrebet af alt det, man IKKE leder efter i en fyr. Jeg kunne virkelig ikke snuppe ham, men vi endte med at have virkelig hot hate-sex. Lige indtil han kaldte mig for “The Queefmeister”. Og jo, der var skedeprutter involveret, når han VIRKELIG gav den gas. Og i stedet for at skifte stilling eller ignorere skedeprutterne, skulle jeg kaldes for Skedeprutternes Mester. Super.”

3. Et smut i Nordea

“Der var en gang, hvor min venindes kæreste snakkede om, at han skulle sætte penge i banken. Jeg har nok set undrende ud, for han uddybede udtrykket for mig. Han forklarede, at når en fyr sætter penge i banken, får han penge igen – med renter – ni måneder senere. Jeg syntes, det lød pænt klamt og var glad for, han ikke var MIN kæreste. Min veninde syntes åbenbart heller ikke, han var særligt nice. Der blev i hvert fald hurtigt lukket for ham i hendes bank.”

4. Kontorromancen fra helvede

“Jeg var på tur med mit arbejde, hvor jeg efter et par drinks endte sammen med en kollega. Desværre blev hans dirty talk lige pludselig pænt ulækker, da han begyndte at kalde min vagina for missekat. Han kyssede mig, lænede sig tilbage og sagde: “Jeg vil vædde med, at missekat har det godt nu”. Jeg kunne ikke komme væk hurtigt nok efter den bemærkning.”

5. Girl boss

“Der var engang, hvor min kæreste og jeg diskuterede. Så rakte han pludselig hånden ned mellem mine ben og spurgte, om han ikke lige skulle “tale med chefen”.”

6. Korrekt medicinsk terminologi

“Jeg var stiv til en fest og endte sammen med en fyr. Problemet var faktisk, at han IKKE havde et kælenavn til min vagina. Vi sneg os op på et af soveværelserne, hvor han HELE akten igennem KUN brugte den korrekte medicinske terminologi for mine kropsdele. Da han begyndte at snakke om mit kraveben, var jeg altså den, der var skredet.”

7. Da sønnen blev involveret

“Min teenagesøn og daværende kæreste legede en leg, hvor de skulle udbryde forskellige navne for vaginaer. De råbte alle de “almindelige” navne op, indtil min kæreste råbte: “Kødgardiner”. Min søn svarede kvikt tilbage: “Jep, den har jeg også hørt ovre i skolen”. Efterfølgende forsøgte han at forklare mig konceptet bag ordet “kødgardin”, men jeg skyndte mig at stoppe ham.”

8. Mis-mis-mis

“Jeg har ALDRIG haft behov for at få min vagina kaldt for missekat. Hun har IKKE brug for at blive madet. Hun skal IKKE labbe mælk i sig. Og hun craver IKKE pølse. Og min vagina skal heller ikke klappes. Og hun spinder ikke. Seriøst. Det hyler mig totalt ud af den, når min vagina skal kaldes for missekat og tales til i tredje person. Mand dig op, og kald det for en vagina.”

Har du og dine veninder nogle gode historier, hvor jeres vaginaer er blevet kaldt for de VÆRSTE kælenavne?

Læs også: 8 kælenavne, der er geniale til en peni8