8 mærkelige ting, du har gjort ved dig selv forneden

Her er en liste over ting, vi alle har gjort forneden

author
Emilia Jacobsen

Hvad har du gjort forneden, som andre ikke har gjort? Ikke noget. Ja, her går du måske og tænker, at DU er mærkelig, men nu kan vi berolige dig, vi gør det alle sammen. Ens krop er og bliver bare et spændende område at udforske. Og hvad er egentlig mere spændende end din vagina, og hvad der sker dernede? Derfor er disse otte ting helt sikkert nogle, du lige så vel som os andre har gjort forneden.

Læs også: 7 mærkelige ting, han har gjort ved sin penis

1 Du har kigget dig i spejlet

Altså, da vi var yngre, læste vi da altid i bladene, at det var en rigtig god idé lige at undersøge området dernede godt og grundigt. Og det kunne man blandt andet gøre ved at sætte sig ned foran et spejl og grave og glo. Så det er da garanteret noget, du har gjort forneden. Det er en finurlig størrelse sådan en vagina, og der sker så mange forskellige ting dernede, at det da er en god idé lige at være sikker på, hvordan det hele hænger sammen.

2 Du har klippet/barberet en bestemt frisure

Har du også prøvet at lege frisør dernede? Selvfølgelig har du det. Du skulle da lige se, hvordan du så ud skaldet, karseklippet eller med hanekam …

3 Du har sammenlignet den

Der er simpelthen ikke to vaginaer, der er ens. Og derfor er det altså også ret mærkeligt og skørt, at du har sammenlignet din egen med andres. For ja, måske hænger din ene skamlæbe mere end den anden, og det gør din venindes ikke, men det er jo klart. Altså, din storetå vipper jo heller ikke opad som hendes gør, vel?

4 Du har ledt efter din klitoris

Hvor er det nu liiiiiiiige, den sidder? Og hvordan er det nu liiiiiiige den føles? Du har ledt godt og grundigt dernede efter en lille ært. Måske fandt du den, måske fandt du den ikke, men så er det bare om at lede videre, for den er der et sted.

Læs også: Hvor godt kender du dig selv og din klitoris?

5 Du har tjekket dit blod ud

Ja, det lyder helt vildt klamt, men det er altså noget, vi alle sammen har gjort på et tidspunkt under vores menstruation. Hvor rødt er det egentlig? Er der klumper i? Hvorfor er der så meget?

6 Du har brugt en grøntsag til at onanere med

… og måske gør du det stadig til tider? Tja, vi piger har det altså bare med at prøve forskellige redskaber af dernedelearning by doing, ikke? Og nej, det er ikke alle ting, der er lige sunde at bruge. Det er for eksempel en rigtig dårlig idé at bruge en gulerod fyldt med jordrester på.

7 Du har lugtet til den

Måske har du gjort det med vilje – bare liiiige lugtet til fingrene efter at have onaneret. Det er ikke sikkert, du har gjort det med vilje, men så er du nok kommet til det på et tidspunkt. Og det er jo egentlig sjovt med sådan nogle lugte dernedefra – hvorfor opstår de overhovedet?

8 Du har lavet knibeøvelser på DE MÆRKELIGSTE tidspunkter

Indrøm det bare. Måske sidder du endda og laver dem lige nu? Der er bare et eller andet med det ord, der får en til at lave øvelserne, i samme øjeblik man læser det. Åh ha, hvilke tidspunkter du ikke har siddet og knebet lidt i smug. Eller … man kan vel egentlig ikke andet end at knibe i smug?

Læs også: 5 ting, du aldrig må gøre ved din vagina