8 tatoveringer, din tatovør HADER at lave

Foto/ Shutterstock

author
Mathilde Brandborg

Det er travle tider for vores dygtige tatovører. De sidste par år er det nemlig blevet meget hot med tatoveringer. Tatovører må sikkert lægge øre til mange mærkelige idéer, og der er uden tvivl også nogle tatoveringer, som tatovører hader at skulle udføre. Heldigvis er det jo din krop og din beslutning, når du skal have en tatovering. Så uanset hvad, skal du ikke føle dig dum, fordi du ikke får lavet din tatovørs favoritmotiv.

Vi har lavet lidt research på blandt andet Bustle, The List og Qunki samt forhørt os blandt bekendte i faget og fundet frem til otte af de tatoveringer, der får din tatovørs rektum til at krympe sig sammen i foragt.

Uendelighedstegn

Tatovører hader ukreative, simple motiver – som for eksempel et uendelighedstegn. Det er en meget set tatovering, men den giver ikke meget kreativ frihed til tatovøren.

Læs også: 5 grunde til, at DU ikke skal få en tatovering

Hvide tatoveringer

Det har på det sidste været trendy at få hvide tatoveringer. Men en hvid tatovering skulle eftersigende være lidt af et mareridt, så snart den er helet. Ifølge en artikel på Sheknows, bliver hvide tatoveringer nemlig ret fesne med tiden. De har tendens til at blive gule og fade hurtigt.

Mundtatoveringer

Og med mundtatoveringer menes indersiden af underlæben. Tatovører hader den slags tatoveringer, fordi de er umulige at få til at se pæne ud.

Læs også: 10 sexede steder, du burde overveje at få en tatovering

Kopier

Det er en skændsel for de fleste tatovører at kopiere andres arbejde.

Drømmefangere

Dem har de fleste tatovører efterhånden lavet rigtig, rigtig, rigtig, RIGTIG mange af.

Læs også: 8 tatoveringer til dig der elsker makeup

Meget små tatoveringer

Endnu en stor udfordring for en tatovør. Det er meget svært at lave en tatovering, der skal være lille, men stadig tydelig. Udfoldelsesmulighederne er begrænsede, hvis det skal være en meget lille tatovering. Derfor er dette en af dem, tatovører hader.

Cover-up’s

Det er aldrig sjovt at rydde op efter en fest, men det er bestemt endnu mindre sjovt at skulle rydde op efter en andens fest. Det er nok en meget god beskrivelse af den følelse, en tatovør har, når vedkommende skal lave en cover-up.

Læs også: 8 tatoveringer med frugtmotiv, du burde overveje at få

Motiverende ord

Selvfølgelig kan man få noget i denne kategori, som tatovøren synes er megafedt og unikt. Men det kan være en lidt flad fornemmelse for vedkommende at skulle lave sin Carpe Diem-tatovering nummer 800.

Fælles for ovenstående tatoveringer er, at de kastrerer tatovørens kreativitet. Tatovører hader, når de ikke bliver anerkendt som kunstnere, men bliver betragtet mere som serviceudøvere. Selvfølgelig skal du aldrig få en tatovering for tatovørens skyld, men husk, at de lever af deres kreativitet og ofte har de fedeste idéer.