DENNE type undertøj elsker fyre, når piger har på

Foto/ Shutterstock

author
Anja Bruneskjold

Hvad synes fyrene, er det bedste undertøj til piger? Du skal naturligvis have det undertøj på, du har lyst til. Men det ER da sjovt lige at se, hvad fyrene godt kan lide. Og nej – det er ikke g-streng, skriver Men’s Health.

Læs også: Denne type undertøj bør han i virkeligheden bruge

Det er måske nærliggende at mistænke fyrene for at mene, at det bedste undertøj til piger er g-streng. Eller noget med mange blonder. Eller noget gennemsigtigt. Eller … et eller andet stereotypt. Men sådan er det faktisk slet ikke. Det viser sig nemlig, at de fleste fyre mener, at det bedste undertøj til piger faktisk er SUPERbehageligt. Det er i hvert fald den årsag, de kommer med, når de skal begrunde deres svar.

Læs også: DENNE kvindekrop er mest attraktiv ifølge fyre

Hvad er det bedste undertøj til piger?

Ja, hvad ER det bedste undertøj til piger så? Svaret er Boyshorts. Yes – den er god nok. De har laaangt mere stof end for eksempel en g-streng, men snittet er lidt anderledes end på et par “almindelige” trusser. Egentlig kan de også godt minde om et par helt almindelige, klassiske boxershorts, som mange fyre bruger.

Og måske er det i virkeligheden derfor, at fyrene bedst kan lide netop DEN type undertøj. Hele 40 procent af fyrene fra undersøgelsen kunne bedst lide, når pigerne havde boyshorts på. Men hvorfor? Fordi de så behagelige ud. Og fordi de så behagelige ud, så pigerne også mere sexede ud. Og nåh ja, så var der vist også noget med, at de indrammede numsen på en pæn måde.

Fyrene var ikke udelukkende vilde med boyshorts. De kunne også RET godt lide thongs, fordi man her kan se HELE numsen. Og siden ALLE numser er ret nice, kan vi nu altså godt forstå fyrene.

Læs også: Det siger din numse om din personlighed

boyshorts
Boyshorts er superfine og behagelige at have på.