10 bizarre kælenavne, du kan give din vagina

Foto/ Shutterstock

author
Mathilde Brandborg

Det er svært at omtale en vagina på en ordentlig måde. “Vagina” lyder sterilt. “Tissekone” lyder børneagtigt. “Fisse” lyder grimt. “Kusse” lyder overvældende. “Mis” lyder som noget, man sagde i 90’erne. Ja, altså. Det er jo selvfølgelig smag og behag, men come on. Kan vi ikke bare gå fuldstændig amok og finde på nogle bizarre (og måske seminasty) alternativer? Jo tak. Nu må det sgu være slut med alle de røvsyge navne, der findes for kvinders kønsdele. Her kommer 10 bizarre kælenavne, du kan kalde en vagina.

Læs også: Hvordan bør en vagina i virkeligheden se ud?

1 Kødkonkylie

Ja. Det kan man vel godt se for sig. Måske. Eller måske slet ikke overhovedet. Det er i hvert fald et megaklamt og fucked up kælenavn at kalde en vagina.

2 Filet-O-Fis

Der er bare noget med filet, som går igen. Her refereres så samtidig til en klassiker på McDonald’s. Haps. Tænk lige på det næste gang, du bestiller en Filet-O-Fish.

3 Pelsburger

Endnu en burger! Dog med pels. Jeg tænker mere på en faktisk burger med pels, end jeg tænker på en vagina.

4 Missekonen

Læg mærke til den skarpe kombination af mis og tissekone i denne her. Den er i virkeligheden ikke så bizar, men måske mere cute?

Læs også: 8 piger afslører de VÆRSTE kælenavne, fyre har givet deres vagina

5 Ønskebrønden

Af hygiejniske årsager ville jeg nok fraråde at kaste mønter derind. Men den kan helt sikkert få en masse ønsker til at gå i opfyldelse – både for bruger og ejer. Det er i virkeligheden et ret godt bud på, hvilket kælenavn der for alvor passer til en vagina.

6 Den beskæggede musling

Nice. Er det nu, du skal ned og bestille en omgang moules frites? Det er ikke særlig appetitligt, vel?

7 Madpakken

Velbekomme, boys. Det er da et af de mere passende kælenavne, du kan kan kalde en vagina.

8 Slangetæmmeren

You know why.

9 Sædkontaineren

Det må jo være det mest degraderende ord at bruge! Puha! Dét skal du altså ikke begynde at kalde den. Så bliver den deprimeret – ja! Det kan den faktisk godt blive.

10 Honningkrukken

Vi afslutter lige med en, der giver lidt bedre associationer. “Honningkrukken” er et navn, vi før har brugt som kælenavn i en artikel, der også handler om kælenavne til vaginaer.

Læs også: 6 mærkelige myter om din vagina, du måske tror på