De 5 mest almindelige typer penisser

Foto/ Shutterstock

author
Anja Bruneskjold

Der findes mange forskellige typer penisser derude. Nogle er jo nærmest sjældne. Andre hører til de mere almindelige typer penisser.
Hvis din kæreste for eksempel ikke er udstyret med en af disse fem typer penisser, er der naturligvis ingen grund til panik. Det er jo bare de mest stereotype af slagsen – man kan altså saaagtens have en kombination af flere typer.

Læs også: Hvilken af disse 5 forskellige typer vaginaer har du?

1. Den tynde penis

Måske tænker du, at en tynd penis er alt andet end normal. Men sådan er det altså slet ikke. Hvis vi absolut skal proppe label på, så hører den tynde penis til en af de mere almindelige typer penisser. Yes, den er god nok.

2. Den bøjede penis

Det lyder måske skørt. Men hvis du tænker dig om, så har du nærmest med garanti set en bøjet penis på en fyr. En bøjet penis er VIRKELIG en af de mest almindelige typer penisser. Der er naturligvis grader af bøjningen … Men et lille bøj er jo nærmest mere reglen end undtagelsen.

Læs også: 6 forskellige penisser, du nok ikke vidste fandtes

3. Den mikroskopiske penis

Okay, det er måske en overdrivelse. Men en lille penis er altså ret normal. Mange fyre har en forholdsvis lille penis i slap tilstand – som til gengæld ofte vokser reeet meget, når den bliver hård.

4. Penissen med det enorme hoved

Det er mere normalt, end du måske lige tror. En penis med et stort hoved hører bestemt ikke til sjældenhederne. Så … En af de mest almindelige typer penisser er altså udstyret med et hoved, der er RET meget større og tykkere end selve skaftet. Og selve hovedet KAN godt minde lidt om en champignon.

5. Den store penis

Der er mange fyre derude, der render rundt med en stor penis. Det er naturligvis heeelt normalt. Samtidig er det så også normalt, hvis den ikke bliver større, når den bliver hård – ligesom en lille penis ofte gør. Det er ikke, fordi det er underligt at have en stor penis, der bare bliver ENDNU større, når den bliver hård. Ofte er det bare sådan, at fyre, der er udstyret med en stor penis, ikke nær så ofte oplever, at den bliver markant større, når de bliver ophidsede.

Læs også: Hvordan bør en vagina i virkeligheden se ud?