Denne blomst kan KURERE din snorken med det samme

Nogle gange kunne det være smart med noget, der kunne kurere snorken? Måske skulle du anskaffe dig denne blomst?

author
Annemarie Friis Persson

Snorker din kæreste? Der er ikke noget værre end at ligge søvnløs hele natten, bare fordi ens kæreste har besluttet sig for at trække torsk i land, før man selv er faldet i søvn. Der findes godt nok mange metoder til at kurere snorken – eller i hvert til at mindske den. Men hvis du har en kæreste, der snorker, har du sikkert allerede prøvet dem alle sammen. Her er en lidt anderledes metode. Måske du eller kæresten skulle prøve den?

Læs også: Denne random ting skal du ALTID have i dit hjem om vinteren 

Køb en ananasplante til dit hjem

Ikke nok med at den er mega cute at have stående derhjemme i soveværelset, så skulle den faktisk både rense luften OG måske endda kurere snorken. What’s not to like? Ananasplanten producerer, ligesom mange andre planter, ilt gennem dens blade. Det specielle ved ananasplanten er, at den hovedsageligt producerer ilt om natten – og altså IKKE om dagen ligesom andre planter. Samtidig producerer og udskiller ananasplanten et bestemt enzym, der skulle virke betændelseshæmmende. Det er altså disse to ting, der skulle kunne kurere din snorken. Sådan en plante skal du da have, hvad?

Virker det?

Det lyder meget godt. En plante, der kan kurere snorken … Lidt for godt til at være sandt måske? Det er ikke 100 procent sikkert, at det virker for alle. Men det er da SÅ meget værd at prøve. Og så er den jo supercute at have stående derhjemme.

Læs også: Få stærkere knogler ved hjælp af tequilaplanten

Hvad kan kurere snorken?
Find ud af, om ananasplanten kan kurere snorken.