DENNE dårlige vane gør hans penis mindre

Foto/ Shutterstock

author
Anja Bruneskjold

Du ved sikkert allerede, at der findes flere ting, der får hans penis til at lugte. Men var du også klar over, at der faktisk findes særligt én ting, der gør, at han får en lille penis? Ifølge Mirror findes der i hvert fald en reeet dårlig vane, der gør hans penis mindre.

Læs også: 5 fordele ved en lille penis

Hvordan kan man pludselig få en lille penis?

Det virker måske underligt, at en penis ligefrem kan krympe. Altså … Uden, at den for eksempel bliver påvirket af virkelig koldt vand eller noget i den stil.

Der er virkelig mange fyre derude, der render rundt og er utilfredse med deres penis. Og det handler faktisk i virkeligheden om, at de ofte er utilfredse med selve størrelsen. Fyre har naturligvis forskellige typer penisser – og de kommer altså også i forskellige størrelser. Men hvis en fyr pludselig føler, at han har en lille penis og ikke tidligere har haft det sådan, så ER der måske noget om det. Hvis han ryger, er det for eksempel SLET ikke usandsynligt, at han pludselig har svært ved at få penis stiv. Og den kan endda også godt virke mindre i slap tilstand.

Så hvad sker der?

Når man ryger kan der helt praktisk ske det, at ens blodårer bliver kalket til. Yes, det er altså ikke noget, der kun sker for ældre mennesker. Men en penis er jo OGSÅ fyldt med blodårer … Og når de er forkalkede, har blodet svært ved at komme ordentligt igennem dem. Så ja, der kommer naturligvis mindre blod ud i hans penis.
Det er derfor måske alligevel ikke så underligt, hvis han føler, at han pludselig har en lille penis. Det KAN være, det handler om rygning. Men man kan naturligvis aldrig være HELT sikker på noget, før man for eksempel har talt med en læge.

Læs også: 8 kælenavne, der er geniale til en penis