DENNE ene ting kan være grunden til, at han har ondt i penis

Denne ting KAN være grunden til, at fyre har ondt i penis

author
Sara Elisabeth Nedergaard

Lugt og kløe – vi kan alle sammen opleve, at der sker underlige ting down under. Vi kvinder kan selvfølgelig have ondt i vores vajayjays – og det er der forskellige grunde til. Og fyre kan selvfølgelig også have ondt i penis. Den kan lugte – men den kan også gøre ondt. Hvis din kæreste har ondt i penis, kan der være en HELT simpel grund. Det er ikke lækkert, og det er ikke kønt, men det er heldigvis ikke farligt. Det er nemlig: Nakkeost.

Du har sikkert hørt ordet nakkeost før, og du ved måske også, hvad det er. Men vidste du, at det faktisk kan være smertefuldt for fyre og give ondt i penis at have for meget nakkeost?

Hvad er nakkeost?

For det første: SORRY. Det er altså ikke mig, der har opfundet det ord. For “nakkeost” lyder altså ikke så lækkert, selvom det altså er helt normalt. Ifølge Sundhedslex er nakkeost det “snask”, der sætter sig på penishovedet under forhuden på fyre. Og grunden til, at det bliver kaldt for nakkeost er altså, at det har en oste-agtig konsistent. MUMS.

Nakkeost er en blanding af overskydende talg, døde hudceller og rester fra urin og sæd. Og hvis den her blanding hober sig op under forhuden, kan det faktisk være ret smertefuldt og give ondt i penis. Derfor er det godt at sørge for at fjerne nakkeost, så snart det dukker op.

Don’t overdo it

Nakkeost kan nemt fjernes med varmt vand. Det vigtigste er, at fyren sørger for at trække forhuden tilbage og skylle grundigt. Og det samme gælder i øvrigt for piger – vi kan nemlig også få en form for nakkeost i folderne i vores vagina. Man kan også bruge intimsæbe, men vores kønsdele har godt af at have et så naturligt miljø som muligt. Så don’t overdo it og frem med det varme vand! Din krop (og din partner) vil takke dig.

Læs også: 6 ting, der får din vagina til at lugte