Denne random ting skal du ALTID have i dit hjem om vinteren

Der er faktisk nogle bestemte ting, som er ret smarte at have i sit hjem om vinteren. Se bare, hvad denne undersøgelse siger.

author
Anja Bruneskjold

Der er nogle ting, der er ret årstidbestemte. For eksempel er der nogle tricks, som er virkelig gode at kende om sommeren, mens andre er gode at kende om vinteren. Og der findes faktisk én bestemt ting, du i den grad bør have i dit hjem om vinteren – se bare, hvad denne engelske undersøgelse viser.

Det handler om tør hud

Der kan være flere grunde til, at du har tør hud. Men det er, som om det er umuligt at holde huden blød og fugtet om vinteren. Måske har du allerede prøvet alle mulige fede cremer og olier, som skulle være med til at forhindre tør hud. Men cremer og olier er ikke altid nok, hvis din hud er supertør. Den har simpelthen brug for MEGET mere fugt.

Køb en plante til dit hjem om vinteren

… Eller nogle stykker. Og stil dem rundt omkring i dit hjem. Planter indeholder nemlig masser af væske, og det er godt for din hud. Så ja, planterne hjælper simpelthen din hud med at holde sig ekstra fugtet. Og så er det jo samtidig reeet fint at have potteplanter stående i sit hjem. Du har nok regnet det ud … Det kan altså godt være en god ting at investere i en masse planter til dit hjem om vinteren.

Læs også: 10 fyre afslører, hvad der for dem er det bedste sex

Hvilken plante giver mest fugt?

Umiddelbart er der ingen planter, der er decideret dårlige at have i sit hjem. Du behøver i hvert fald ikke at være bange for at købe en plante, der gør din hud ENDNU mere tør, end den er lige nu. Men jo større bladene på planten er, jo mere vand skal fordampe (og jo mere fugt kan din hud altså indånde).
I undersøgelsen viste det sig, at en fredslilje er en god plante at have stående. Den afgiver nemlig helt op mod 100 milliliter væske om dagen. Men igen; tænk på bladenes størrelse, og så køb den plante, du bedst kan lide.