DENNE type tøj giver fyrene problemer med penis

Foto/ Shutterstock

author
Anja Bruneskjold

Ligesom der kan være flere grunde til, at du har ondt i din vagina, er der naturligvis også flere ting, der kan give fyrene ondt i penis. Men faktisk er det bare noget helt bestemt tøj, de skal undgå, hvis de vil slippe for problemer. Nemt. Det skriver Men’s Health.

Hvis din kæreste, ven eller bror sommetider har ondt i penis, så kan det godt være, at du skal vise ham denne artikel. Der er nemlig noget heeelt bestemt tøj, som kan give fyrene problemer dernede.

Læs også: DENNE ene ting kan være grunden til, at han har ondt i penis

Træning kan give ham ondt i penis

Selvom fyre kan have ondt i penis af aaaalle mulige forskellige årsager, så er der særligt én ting, de kan forsøge at have i baghovedet.

Det er ikke, fordi det er dumt for fyrene at træne. Men det handler om, hvilket tøj de har på, når de træner – og generelt bare dyrker motion. Det kan være rart at have tætsiddende tøj på, fordi det ofte er lettere at lave diverse øvelser, uden shortsene glider op mellem ballerne eller t-shirten sætter sig underligt.

Alligevel er det altså ikke aaaaltid supergodt med det stramme tøj. Det er ikke, fordi det nødvendigvis maser hans penis for eksempel … Men det er desværre ikke helt ualmindeligt, hvis fyre for eksempel får svamp dernede. Svampeinfektion kan opstå omkring penishovedet og pungen. Det er, som om der bare er mere varmt, fugtigt og tillukket dér.

Læs også: 6 ting, din kærestes penis kan fortælle dig om hans helbred

Sådan undgår han svamp

Heldigvis er det ikke sådan, at fyrene fuldstændig skal droppe at have tætsiddende tøj på, når de dyrker motion. Men for at minimere risikoen for at få svamp og andre infektioner, er det vigtigt at skynde sig ud af træningstøjet, når man er færdig. Og hvis det skal være helt “rigtigt”, bør man i virkeligheden hoppe i bad med det samme.

Det KAN være fristende at smide sig på sofaen derhjemme, fordi man er så udmattet. Men det er dumt. Det giver nemlig bare svampen ENDNU bedre mulighedheder for at udvikle sig. Og nej … Det lyder jo på ingen måde særlig rart.

Læs også: Par havde sex HVER dag i et år – det skete der