DENNE type undertøj er i virkeligheden bedst for din vagina

Foto/ Shutterstock

author
Anja Bruneskjold

Har du nogensinde overvejet, om der er noget bestemt undertøj, der er det BEDSTE undertøj til din vagina? Måske er det nemlig ikke heeelt ligegyldigt, hvad du udsætter dit underliv for. Det skriver Health.

Du ved måske allerede, at der findes tusindvis af måder til at passe godt på din vagina. For eksempel er der fire RET smarte ting, du kan gøre i forbindelse med sex. Men det er jo ikke det eneste … For hvad med resten af dagen? Ligesom fyrenes penis skal have det godt, skal din vajayjay jo OGSÅ det.

Læs også: DENNE type undertøj elsker fyre, når piger har på

Så hvilken type undertøj er bedst?

Helt grundlæggende handler det om, at du skal have undertøj på, der føles rart. Nogle piger er vilde med g-streng, mens andre elsker hotpants. Og så er der selvfølgelig det med kvaliteten. For at mindske sandsynligheden for kløe og irritation kan det bedste undertøj til din vagina måske været lavet i et åndbart materiale som for eksempel bomuld. Men det er egentlig ikke altid det, der er det vigtigste, når du vælger undertøj. Og det er naturligvis også individuelt.

Det lyder måske skørt, men det er faktisk ikke unormalt, at mange piger render rundt med for småt undertøj. Og dét er altså noget, der ikke er smart for din vagina. Hvis du for eksempel er typen, der går med g-streng, kan det ende med at være virkelig smertefuldt, hvis selve strengen sidder stramt oppe i numsen hele dagen. Du kan endda være så uheldig, at du får rifter og sår – og så en infektion.
Derfor er det det bedste undertøj til din vagina klart det, der passer dig bedst. Det lyder jo banalt. Men der er altså mange, der slet ikke tænker over, hvor dårligt det er for ens vagina, at være spærret inde i for små trusser – og sommetider i verdens mest syntetiske materiale.

Læs også: 9 kælenavne, du kan bruge til din vajayjay