Denne vagina skal hænge på dit juletræ

Du behøver ikke kun bruge traditionel julepynt. Du kan sagtens hænge en vagina på juletræet.

author
Anja Bruneskjold

Måske er du vant til at pynte juletræet med kræmmerhuse, nisser og julekugler. Men det kan altså godt blive liiidt trivielt at glo på det samme hvert eneste år. Så hvorfor ikke fyre helt op for humoren og hænge en vagina på juletræet?

Verdens fineste vaginajulepynt

De små vaginaer er lavet af canadiske Suzanne McAleenan, som står bag shoppen Feltmelons på Etsy. Og det er altså her, at hun sælger vaginaer lavet af filt. Som en sjov detalje er selve klitoris lavet af en lille klokke – blot for at gøre det ekstra julet.

Egentlig var det slet ikke meningen, at Suzanne skulle lave vaginaer. Planen var at lave små dyr i filt, men hun fandt lynhurtigt ud af, at hun ikke var særlig god til det. Heldigvis var hun ret god til at lave vaginaer. Derfor kastede hun sig ud i disse ret fine julevaginaer til for eksempel juletræet.

Læs også: 8 ting, du ikke vidste om din vagina

Vaginaer til dine nøgler

Måske bliver det der med vaginaer på juletræet alligevel liiidt for grænseoverskridende for nogle. Men det betyder altså ikke, at du ikke kan anskaffe nogle af de fine filtvaginaer alligevel. Måske din vagina skal hænge i dit nøglebundt? Det er altså ret fint. Og sjovt!

 

Julepynten koster mellem 150 og 170 kroner og kan købes her.