Der findes syv forskellige slags nipples – hvilken type har du?

Er mine nipples store?

author
Rebeca Pons

Der findes fem forskellige typer numser, og der findes hele ni forskellige slags brystermen der findes også syv forskellige slags nipples. Utrolig mange piger er kede af deres nipples, så her viser vi dig, at der findes mange forskellige slags nipples, og at der ikke er nogen, der er mere rigtige end andre. Klik dig gennem artiklen, og find ud af, hvilken type nipples du er den heldige vinder af.

Vi nævner ordet areola flere gange. Hvis du ikke har hørt det ord før, er det det farvede område rundt om selve brystvorten. Bum! Så fik vi dét på plads.

1 De struttende

Denne type nipples er hævet et par milimeter over areolaen og sidder og stritter. Selvom det ikke er koldt stritter de, men når det bliver koldt, stritter de altså endnu mere. 

De hævede

Hele areolaen og brystvorten ligner en lille hævet pebernød ovenpå brystet. Så dine nipples sidder altså næsten ovenpå brystet, i stedet for at være blendet ind som en del af brystet. 

Indadvendt

Dine nipples går lidt indad, og du kan faktisk hive dem lidt ud med fingrene. Når de bliver stive, popper de dog selv ud.

Den ene er indadvendt, den anden er udadvendt

Det er også helt normalt, hvis din ene nipple peger udad, og den anden indad. Hvis det altid har været sådan, er det helt fint. Men hvis det er noget nyt, skal du have fat i din læge. For så kan det være et tegn på brystkræft. 

De flade

Hele brystvorten er flad, og den går næsten i et med areolaen. Men dine nipples bliver stive, hvis de bliver stimuleret eller kolde. 

Bumby

Det er normalt at have små knopper på areolaområdet. Disse knopper bliver kaldt Montgomery’ske kirtler og er i virkeligheden talgkirtler. De kan godt ligne hudorme eller små, hvide bumser. Men du skal for Guds skyld ikke prøve at presse dem. Alle kvinder har dem – nogle flere end andre.

7 Behåret

Måske har du prøvet at gå i panik, da du så, der var begyndt at komme nogle små strittende hår ud af dine nipples. Men bare rolig, det er helt normalt. Hvis du ikke gider at have dem, kan du bare hive dem ud med en pincet – det sker der ikke noget ved.

 

Kilde: Seventeen