Bikiniklar

Skøn

Derfor er du allerede bikiniklar, selvom du ikke tror det

Rebeca Pons

Af Rebeca Pons Skrevet den maj 30, 2017

Sommeren nærmer sig, og du begynder at stresse. Du skal snart i bikini, men du føler dig slet ikke klar. Du er ikke bikiniklar. Men hov vent, det er du rent faktisk.

Ja, så skulle det lige være fordi, du ikke har fundet dette års bikini endnu. For hvis du kan sætte kryds ved, at du har en krop, og du samtidig kan hakke af ved, at du har en bikini. Så har du den perfekte bikinikrop. Der skal simpelthen ikke mere til.

I rigtig mange år har jeg ikke gået med bikini. Nu tænker du måske, at jeg er lige lovlig dobbeltmoralsk, for jeg har jo lige sagt, at det ikke kræver mere end en bikini og en krop til at have en bikinikrop. Men i går kom min bikini så med posten, og jeg ved ikke hvorfor, jeg har været så bange for en bikini de seneste år. På Shero redaktionen har vi aftalt, at vi alle er at finde på stranden i en bikini i år. Fordi vores kroppe er sprøde i bikini. Det er de altså!

Vi vil gerne opfordre dig til det samme. Hvis du kun hopper i en badedragt, fordi du tror, du ikke har kroppen til en bikini, har jeg kun én ting at sige til dig: Pjat med dig! Og så kan du godt slå dig selv oven i hovedet for mig. Fordi det har du altså, og ingen skal nogensinde give dig følelsen af, at du ikke kan bære en bikini. Det kan vi alle!

Hvis du simpelthen bare foretrækker en badedragt, fordi det er mere dig, så skal du selvfølgelig være undskyldt. Men det gør ondt i mit hjerte, hvis årsagen er, at du vil skjule din krop. Det er der ingen grund til.

Hvis du ikke helt er overbevist endnu, så bare vent

Her er nemlig fem ret awesome årsager til, at du burde hoppe i en bikini.

1: Du har en krop. Det her er den ultimative grund. Der skal ikke basically ikke mere til.

2: Hvis du føler folk kigger på din mave, kan du godt tro om igen. Alle andre piger har så skide travlt med at fokusere på deres egne maver, at de ikke har tid til din.

3: Jamen hvad så med fyrene? De har også travlt med at prøve at finde deres vaskebræt.

4: Du vil få sol på mavsen. Ville det ikke være ret lækkert? Men husk godt med solcreme på. Det er vigtigt lige meget hvad. Men især hvis din stakkels mavse ikke har været ude i lyset længe. Du vil jo næppe blive solskoldet.

5: Du er lækker. Glem ikke det.

That’s it! Rock den bikini!

Shero

Mere om