Derfor ELSKER nogle mennesker at presse bumser på andre

Hvis du også elsker at presse bumser ud, så er du bestemt ikke den eneste. Se bare, hvorfor nogle elsker at presse bumser ud på andre.

author
Anja Bruneskjold

Det er de færreste mennesker, der er vilde med deres bumser. Det er, som om de altid kommer, når vi skal noget vigtigt, og de gør altså ofte også ret ondt. Samtidig er der mange, der elsker dem – eller i hvert fald er vilde med at presse bumser. Og særligt, hvis det er på andre. Se bare, hvad Sandra Lee, som du måske kender fra YouTube som Dr. Pimple Popper, fortæller til svenske Expressen.

Hvorfor elsker så mange at trykke bumser?

Er du typen, der altid piller i dine bumser, så snart de viser sig det mindste? Og er du så også typen, der næsten ikke kan holder fingrene i ro, hvis du opdager, at andre har en fin, gullig bums, der vil være sååå god at trykke? Du ved, når bumsen er lige ved at nå bristepunktet … Hvis du har det sådan, er du ikke alene – rigtig mange mennesker elsker simplethen at presse bumser på andre.

Læs også: Sådan fjerner du bumser hurtigt

Vi bliver glade

Det er ikke, fordi vi direkte bliver lykkelige af presse bumser – eller se andre trykke dem ud. Men det giver en eller anden form for tilfredsstillelse, når man får presset hul og pudset flyder ud. Yes, den er god nok. Og enten forstår du det 100 procent. Eller også forstår du det SLET IKKE. Det er, som om folks holdninger er ekstremt modsatrettede i det her tilfælde.

Adrenalinen suser

Ja, det kan måske lyde lidt vildt. Men i det øjeblik man får lov til at presse en bums på en anden – eller man for alvor får bugt med sin egen – løber der et sus gennem kroppen. Det er simpelthen adrenalinen, der galoperer. Og det føles rart. Ligesom når vi bliver glade. Sandra Lee, der er dermatolog, tror, at det der med at presse bumser og se dem briste for nogle måske svarer til bungee jump eller en vild tur i en rutsjebane. Wow!

Læs også: Har du lavet en flyder i toilettet? Det betyder det