Derfor er kvinder med store numser klogest

En undersøgelse peger på, at kvinder med store numser er både klogere og sundere.

author
Anja Bruneskjold

Vi elsker jo ALLE typer numser, de flade, de store, de lange … Er du en af de kvinder med en stor numse? Så er du faktisk ret heldig. For ikke nok med, at det da er såååå pænt med en fyldig bagdel – det viser sig også, at kvinder med store numser faktisk er klogere end andre.

En stor numse gør dig klog

Der er faktisk flere gode ting ved at være udstyret med en stor numse. Men én af fordele er, et kvinder med store numser faktisk er klogere end gennemsnittet. En undersøgelse viser nemlig, at kvinder med en større bagdel har et forholdsvist højt indhold af omega-3 fedtsyrer, og det er noget, der påvirker din hjernes udvikling positivt. En stor numse styrker altså din hukommelse, dine kognitive evner – og generelt bare din hjernefunktion. Store numser gør kvinder mere intelligente.
Det gælder dog ikke heeelt, hvis den store numse skyldes overvægt – for så vil resten af kroppen nok også være udstyret med for meget fedt. Og det er jo ikke supersundt.
Egentlig betyder det bare, at du “kun” er lige så klog som gennemsnittet, hvis det er overvægt, der har skabt din store numse. Og det er nu altså heller ikke helt dumt.

Læs også: Hvilken af disse fem typer numser har du?

Kvinder med store numser er også sundere

Der findes faktisk flere fordele ved en stor bagdel. Samme undersøgelse viser nemlig, at også den generelle sundhed er væsentlig bedre hos kvinder med store numser. Disse kvinder har lavere risiko for at blive ramt af diabetes og hjertekarsygdomme. Det er vigtigt, at fedtet er placeret på nederste halvdel af kroppen – altså fra numsen og ned. Hvis fedtet er placeret på øverste halvdel af kroppen, for eksempel omkring maven, påvirker det nemlig dine organer negativt. Og det er naturligvis ikke sundt.

Det er, som om der findes flere fordele ved at være blandt de kvinder med store numser. Udover en klog hjerne og et godt helbred, så siger din numse faktisk også noget om din personlighed.

6 situationer du kender, hvis du har en stor numse

Det kan både være en velsignelse og en forbandelse med en stor booty #Sherosituationer #everydaystruggle Kender du en med samme problem? 😉

Posted by Shero on Friday, September 30, 2016

Kilde: NCBI