Derfor har han svært ved at tisse efter sex

Foto/ Shutterstock

author
Annemarie Friis Persson

Lige så svært som vi har ved at tisse lige efter sex, lige så svært har mændene det. Der er godt nok større risiko for, at vi får blærebetændelse, hvis vi ikke tisser efter sex, end der er for mænd. Det skyldes kvinders kortere urinrør. Alligevel er det en god idé, at han tisser, efter I har haft sex. Men det er altså ikke altid helt nemt for ham – han har nogle helt andre udfordringer, end du har. Her er tre grunde til, at han har svært ved at tisse efter sex.

Læs også: 5 mærkelige ting, der sker med ham efter sex

Boner

Kvinder har svært ved at tisse efter sex, hvis de har fået en orgasme. Det samme gælder for fyre. De kan dog også have svært ved at tisse efter sex, selvom de IKKE har fået en orgasme med udløsning.

Uanset om han har fået en orgasme eller ej, er hans penis stadig lidt stiv efter sex. Den er måske ikke lige så stiv, som den er under sex, men der er stadig mere blod i den end i slap tilstand. Alligevel har han en trang til at tisse. Fordi hans penis ikke er helt slap endnu – har han dog svært ved det. Det er også derfor fyre har svært ved at tisse om morgenen.

Det er dog ikke helt umuligt for ham at tisse efter sex, der skal “bare” mere tryk på.

Læs også: Er det virkelig rigtigt, at en fyr kan få orgasme UDEN udløsning?

Vandslange

Hvis det lykkes ham at tisse efter sex, dukker en ny udfordring op. Når I har sex, sidder hans sæd nemlig tæt på blæren. Og når han så prøver at tisse efter sex, skyller hans urin det resterende sæd ned igennem urinrøret og blokerer for urinen. Det resulterer i en stråle, der minder om en haveslange med for meget tryk på. Med andre ord sprøjter hans urin i alle retninger undtagen i retningen af toilettet.

Så næste gang han tisser ved siden af, skal du måske ikke være så hård ved ham. Han kan ikke altid gøre for det …

Svie

Det kan godt svie, når han tisser efter sex, især hvis han ikke har brugt kondom. Der kan være flere grunde til, at det svier, når han tisser efter sex. Det kan være, at han har fået en urinvejsinfektion. Hvis du selv har haft sådan en, ved du, hvor smertefuldt det kan være. Det kan også være, at han har fået en sexsygdom, eller også er han bare dehydreret. Uanset hvad, gør svie det altså sværere at tisse, det kan vi kvinder vist godt skrive under på.

Læs også: 8 akavede situationer efter sex