Mine bryster klør

Skøn

Derfor klør dine bryster indimellem

Emilia Jacobsen

Af Emilia Jacobsen Skrevet den maj 16, 2018

Argh, kender du det, når dine bryster klør? Du bliver bare ved og ved og ved med at klø, for når du først er gået i gang, kan du ikke stoppe igen. Endnu værre er det, når du ikke kan komme ordenligt til. Altså, når du sidder der på arbejdet eller til undervisning, og det er fuldstændig umuligt at komme til at klø brysterne. For det første er det lidt akavet, og for det andet er der en skide BH i vejen. Men hvorfor i alverden er det lige, at dine bryster klør nogle gange?

Noget så simpelt som…

…ydre påvirkninger. Jep, det er ting som materialet på dit tøj og BH eller den sæbe eller creme, du bruger, der er skyld i kløen. Faktisk er sådan noget som din sportsBH en meget stor synder. Hvis din sportsBH ikke skiller sig af med sveden ordentligt, kan det let føre til kløe på dine bryster. Så det gælder altså om at finde den helt rigtige sportsBH, men også om at sørge for, at den bliver vasket ofte. Det samme gælder virkelig også for din almindelige BH, for hvis der er noget, der bliver snavset, så er det altså den.

LÆS OGSÅ: Har du mon valgt den forkerte sportsBH?

Løsningen

Det giver vel egentlig sig selv. Hvis du vil undgå kløen, skal du til at vaske din BH lidt oftere, end du plejer. Din BH er som sagt en af de store syndere, så derfor er det ekstremt vigtigt, at den bliver vasket så ofte som muligt. Er du i tvivl om, hvor ofte du egentlig skal vaske din BH? Så tjek, hvor mange gange du rent faktisk kan gå med den, inden du skal vaske den.

Noget andet du kan prøve er at skifte din showergel eller bodylotion ud. Hvis en af dem er synderen, er det altså ærgerligt at bruge den igen og igen og igen, for så er det jo bare en ond cirkel, der dannes. Måske har din krop allerbedst af produkter helt uden parfume og parabener? Prøv dig frem – det er den eneste måde, du kan finde løsningen på.

Husk nu! Hvis det bliver ved, og du også pludselig har udslæt på brysterne, så er det en god idé at tage et smut til lægen.

Kilde: Cosmopolitan