Derfor skal du komme deodorant på dine vabler

Kan det virkelig passe, at man kan komme deodorant på vabler? Yes, det kan det. Se bare her!

author
Anja Bruneskjold

Måske har du allerede hørt, at man kan få vabler af citroner. Men man kan altså også nemt få vabler af alt muligt andet – særligt dine sko. Men deodorant på vabler? Jep – det hjælper.

Hvor får man oftest vabler?

Det er ikke alle slags vabler, du kan gøre meget ved. Desværre. Men særligt på fødderne kan det faktisk gøre en kæmpe forskel. Og så er det nok også på fødderne, du oftest får vabler. Prøv at tænke over, hvor på dine fødder du for det meste oplever at få vabler. Du er sikkert klog af skade og har en ret god fornemmelse af, hvor dine nye sko vil give dig de smertefulde blærer. Kom så deodorant på de steder, du mener, der er mest udsatte.

Læs også: Derfor har han ofte hvide knopper på sin penis

Men HVORFOR skal man komme deodorant på vabler?

Hvis du kommer deodorant på vabler, eller egentlig på de steder, hvor vablerne højst sandsynligt vil komme senere, så vil du stensikkert opleve, at de slet ikke bliver nær så slemme. Og hvis du er heldig, kan du faktisk helt undgå at få dem.

Når du får nye sko, oplever du sikkert ofte, at du får vabler og sår. Og sommetider handler det om, at skoene lige skal tilpasses din fod. Men derudover sveder du nok også lidt ekstra lige på de områder, fordi foden jo er i særlig tæt kontakt med skoen. Og sveden gør altså det hele meget værre. Faktisk er det ofte det, der er med til at give dig de irriterende vabler.

Hvis du bruger antiperspirant, ved du sikkert, at det forebygger svedlugt og bremser svedproduktionen. Så hvis du er en af dem, der vil prøve kræfter med deodorant på vabler, så vil du helt sikkert blive positivt overrasket.
HVIS skaden er sket, er der nok ikke andet for end at tage plaster på. Og måske skifte til et par andre sko, som sidder godt på dine fødder.