Annonce

DET afslører din duft om dig

Foto/ Shutterstock

author
Rebeca Pons

Når du kommer parfume på huden, får det dig ikke kun til at dufte lækkert. Duften bliver nemlig samtidig en del af dig og fortæller noget om, hvem du er. Når du vælger en duft, afslører det altså noget om din personlighed. Yes, den er god nok.

Du kan altså, ved hjælp af parfume, vise hvem du er – eller hvem du ØNSKER at være … Gå på opdagelse efter den helt rigtige parfume hos beauty.dk – her finder du et hav af muligheder. OG! Det parfumevalg du tager, fortæller altså en hel del om dig og din personlighed.

Læs også: 7 piger afslører deres skøreste vaner

. Den blomstrede duft

Aaaah, du drømmer dig væk til den skønneste blomstereng, når du sprøjter den blomstrede parfume på huden. Den kan nemlig få dig til at dufte af en buket blomster med alt fra roser og pæoner til liljekonvaller. Alt efter, hvilke aromaer parfumen er blevet mixet med. Men generelt er blomsterdufte blide, lette, pudrede og fruity.

Hvad siger duften om din personlighed?

Du knuselsker romantik, og fordi duften er meget girly, er du det HELT SIKKERT også. Du har en meget klassisk smag og stil, og når noget fungerer godt, så vælger du det igen og igen. Du er fuld af charme, og du er lidt den der girl next door-type. Du ved, den søde, klassiske og pæne pige. Der er en ro omkring dig, og der er noget uskyldigt over dig. Og så elsker du at være i centrum. Måske du burde overveje at tage en smuk flower crown på hovedet? Det ville passe perfekt til dig og din parfume.

. Den krydrede duft

Kender du følelsen, når du er på ferie, og alt omkring dig bare dufter eksotisk og meget mere spændende end derhjemme? Sådan er det lidt med den krydrede parfume. Der er noget orientalsk, eksotisk og spændende over den. Den krydrede parfume er ofte et mix af kanel, vanilje, jasmin og musk – og den vil få dig til at længes efter ferie.

Hvad siger duften om din personlighed?

Du er VILD med alt, der er eksotisk og anderledes. Du er gådefuld og glamourøs, og man ønsker at lære dig bedre at kende, når man møder dig. Du er også utrolig hjertevarm, elegant og sensuel – og du owner det! Du har masser af udstråling, og du eeeelsker at flirte. Du oser af selvtillid, og du går efter det, du vil have. Du er heller ikke bange for at fylde meget i et rum. Og derfor sprøjter du rigtig gerne den tunge og forførende duft på huden.

. Den søde duft

Mums, det kan næsten ikke blive sødt nok. Og den søde duft kan nogle gange også minde allermest om duften fra en slikbutik. Den søde parfume har nemlig duftnoter som karamel, honning og vanilje i sig. Men den dufter også tit af frugt som jordbær, appelsin og hindbær. Så den er altså sød med sød på.

Hvad siger duften om din personlighed?

Du kan ikke få nok sødme i dit liv, og du er MEGET smilende som person. Du er social, og dine veninder vil helt sikkert beskrive dig som betænksom og kærlig. Du er nemlig typen, der tænker rigtig meget over, hvordan dine nærmeste har det. Du kan godt virke lidt forsigtig og genert, men det er bare en del af din søde charme. Du er generelt altid glad, og så siger du selvfølgelig aldrig nej til søde sager. Den søde duft er altså meant to be med din søde personlighed.

. Den friske duft

En frisk parfume er ofte spækket med citrusfrugter, grønne noter som græs og blade samt vandbaserede dufte, som får dig til at drømme dig til stranden. Den friske duft er meget let og ofte neutral i det – og bliver ikke hængende i rummet, når du sprøjter den på huden.

Hvad siger duften om din personlighed?

Du er nede på jorden, og du ELSKER at være aktiv. En gåtur på stranden får dig til at slappe af, for du elsker at høre havet bruse. Du er cool, og der gemmer sig en powerkvinde i dig, som du ikke er bange for at vise frem. Du bruger gerne tid på at træne, og du har tendens til at være lidt rebelsk i det. Du elsker at være sammen med veninderne, og du er fuld af energi. Du er rigtig sjov at være sammen med, og man slapper af i dit selskab. Det hænger nok sammen med, at du er så udadvendt.

Læs også: Det siger din håndskrift om dig

Dit valg af duft fortæller altså rigtig meget om din personlighed. Men du kan altså også præge det indtryk, andre får af dig ved hjælp af den HELT rigtige parfume.

Artiklen er sponsoreret af beauty.dk