Du har sensitiv hud forneden

Skøn

Det skal du altid huske, når du intimbarberer dig

Sponseret

Rebeca Pons

Af Rebeca Pons Skrevet den juni 19, 2018

Du har sensitiv hud forneden, og det er blandt andet derfor, du så nemt bliver irriteret og får røde knopper, når du intimbarberer dig. Det er virkelig irriterende, for du vil allerhelst fremstå velplejet og glat, men alligevel går det galt gang på gang. Hold nu op, hvor er det irriterende!

Du har måske prøvet at barbere dig lige så stille og roligt, så du ikke får sår og røde knopper, men det er altså bare ikke nok. Der skal også andre remedier til. Vi har derfor lavet en guide til dig, så du kan sikre dig selv et lækkert resultat, når du intimbarberer dig.

Husk, du har sensitiv hud mellem benene

Din hud er meget sensitiv forneden, og derfor kan det være hårdt for huden, hvis du bruger en barbergel med parfume – eller eksempelvis din kærestes barbergel, når du intimbarberer dig. Det nytter nemlig ikke noget, hvis du bruger et produkt, der er noget værre kras, når du har med din vagina at gøre. På grund af din sensitive hud er det vigtigt, at du bruger et produkt, der matcher dig dernede.

Barbergelen skal altså være skånsom, for ellers er det ikke et hjælpemiddel, når du intimbarberer dig – ellers risikerer du bare at gøre situationen værre. Der er derfor flere ting, du skal kigge efter, når du skal vælge en barbergel.

Det skal du kigge efter, når du skal vælge en barbergel

Hvis du starter med at vælge en barbergel, der er skånsom og uden parfume, er du allerede kommet rigtig langt. Men der er altså flere ting, du burde kigge efter på flasken.

Apotekets barbergel er udviklet med det in mente, at din hud forneden er et meget sensitivt område. Men barbergelen har også en antibakteriel formulering og indeholder mælkesyre, der mindsker risikoen for, at du får røde knopper og betændelse efter barbering. Mælkesyren går også ind og hjælper mod udtørring og forstærker din huds egen beskyttelse dernede. Det er sgu smart!

Du burde også kigge efter, om barbergelen indeholder glycerin, som Apotekets barbergel gør, det er nemlig det, der går ind og tilfører fugt til huden. Har du også hørt om mirakelmidlet Aloe Vera? Aloe Vera går ind og beroliger huden. Det har du virkelig brug for under sådan en omgang intimbarbering. Det er nemlig lidt hårdt for huden. Så Aloe Vera skal også på listen over de ting, du skal holde øje med, når du vælger en barbergel.

Som du kan høre, er der ret mange ting, du skal kigge efter, når du vælger en barbergel, da det er en kombination af det hele, der gør, at du får et lækkert resultat, når du intimbarberer dig.

Køb barbergelen i landets apoteker til 49,95 kroner for 150 ml.

PSST! Du kan også sagtens bruge Apotekets barbergel til dine armhuler og ben, hvor du jo også nemt kan få irritationer.

Hvad kan du ellers gøre?

Du er kommet rigtig langt, hvis du er blevet bevidst om at bruge en god barbergel fremfor bare den første, du griber fra hylden. Men der er flere ting, du kan gøre, hvis du gerne vil få held med intimbarberingen. Inden du begynder at intimbarbere dig, skal du sikre dig, at din hud er blød. Så varm huden op med varmt vand, inden du smører barbergelen på dine nedre dele. Når du har gjort hårene bløde, gør det nemlig ikke modstand på samme måde som med tørt hår. Og når du så har smurt barbergelen på, skal du huske, at du skal barbere MED hårenes retning. Hvis du ikke gør det, risikerer du nemlig at få røde knopper.

LÆS OGSÅ: Sådan får du den bedste sex med en ny fyr

Artiklen er sponseret af Apotekets

Læs mere på: apotekets.dk